Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι της Αλεξανδρούπολης με γιγαντιαίο τρωκτικό

Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι της Αλεξανδρούπολης με ένα τεράστιο τρωκτικό που εθεάθη να «κόβει» βόλτες σε κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Όπως αναφέρει το e-evros, το τρωκτικό θυμίζει τεράστιο αρουραίο ωστόσο η πραγματικότητα είναι διαφορετική καθώς πρόκειται για μυοκάστορα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το τεράστιο τρωκτικό κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο κάτοικος της περιοχής στο Νέο Περιφερειακό, στην περιοχή των στρατοπέδων.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ο μυοκάστορας διασχίζει έναν πολυσύχναστο δρόμο της Αλεξανδρούπολης χωρίς να πτοείται από την παρουσία του περαστικού που τον βγάζει βίντεο.

Δείτε το βίντεο του e-evros:

Τι είναι ο μυοκάστορας

Ο μυοκάστορας δεν συνιστά ευθεία απειλή για τον άνθρωπο, όμως συνιστά μεγίστη απειλή για τη χλωρίδα των περιοχών στις οποίες εμφανίζεται καθώς προκαλεί σημαντικές καταστροφές στις καλλιέργειες.

Στο πρόσφατο παρελθόν, μυοκάστορες έχουν εμφανιστεί και στο Δέλτα του Έβρου με τους δραστηριοποιούμενους εκεί να ζητούν παρεμβάσεις.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οπλικά συστήματα 0

Η ΠΥΡΚΑΛ κλείνει: Χαρίζεται ο εξοπλισμός στην Ουκρανία; - Η τροπολογία του ΥΠΟΙΚ που έβαλε «φωτιά» στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα

Τα ερωτηματικά που προκύπτουν για να πάρα πολύ σοβαρό θέμα για την εθνική άμυνα της χώρας - Η ανακοίνωση του Ευάγγελου...