Κοινωνία

Κόρινθος: Η στιγμή που αυτοκίνητο γίνεται «στάχτη» σε γειτονιά

Το αυτοκίνητο πιάνει φωτιά, πιθανότατα από εμπρησμό και ένα σύννεφο καπνού σηκώνεται και απλώνεται σε γειτονιά της Κορίνθου. Κάτοικοι της περιοχής ξυπνούν αναστατωμένοι και ειδοποιούν την Πυροσβεστική. Πολύ γρήγορα ξεκινάει η μάχη της κατάσβεσης και ο κίνδυνος της επέκτασης αποτρέπεται. Το ΙΧ καταστράφηκε ολοσχερώς, με τον ιδιοκτήτη να προσπαθεί να συνειδητοποιήσει όλα όσα συνέβησαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική υπηρεσία Κορίνθου όταν ενημερώθηκε για φωτιά σε σταθμευμένο αυτοκίνητο στην οδό Δωδεκανήσου. Στο σημείο έσπευσαν τρία οχήματα με έξι άντρες και έσβησαν τη φωτιά.

Το αυτοκίνητο κάηκε ολοσχερώς και υπήρξε κίνδυνος για τα διπλανά αυτοκίνητα. Χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της πυροσβεστικής η φωτιά δεν προκάλεσε ζημιές στα διπλανά σταθμευμένα οχήματα.

Το ανακριτικό τμήμα της πυροσβεστικής υπηρεσίας Κορίνθου διενεργεί έρευνες για να συλλέξει στοιχεία αν η φωτιά είναι από εμπρησμό. Δείτε τις εικόνες του korinthostv.gr…

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Ουκρανός στρατιώτης σε Ζελένσκι: “ Θα το πληρώσεις αυτό”-Σφαγή Ουκρανών ενώ η Wagner δηλώνει ότι μπήκε στο Δημαρχείο του Μπαχμούτ (Βίντεο)

Δήλωση Αμερικανού Α/ΓΕΕΘΑ για περιορισμό των Ρώσων στην πόλη και τα περίχωρα του Μπαχμούτ- Έρχεται μεγάλη ουκρανική...