Κοινωνία

Διέφυγε τον κίνδυνο ο Στέλιος Ρόκκος μετά το έμφραγμα

Οι πιλότοι της Πολεμικής μας Αεροπορίας, οι «φύλακες άγγελοι» των κατοίκων που ζουν σε ακριτικά νησιά, βοήθησαν για να σωθεί και ο αγαπημένος τραγουδιστής, Στέλιος Ρόκκος, τον οποίο μετέφεραν άμεσα στην Αθήνα από τη Λήμνο με αεροσκάφος C-130.  

Λαχτάρα και ώρες αγωνίας έζησε ο τραγουδιστής Στέλιος Ρόκκος και η οικογένειά του, όταν το πρωί της Παρασκευής αισθάνθηκε ξαφνικά έντονη αδιαθεσία ενώ βρισκόταν στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Λήμνο.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, αν και τις πρώτες ώρες δεν πήγε στο νοσοκομείο, τελικά το απόγευμα της ίδια μέρας μετέβει στο νοσοκομείο της Λήμνου όπου διαπιστώθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι υπέστη έμφραγμα.

Χωρίς να χάσουν πολύτιμο χρόνο, οι γιατροί έκριναν πως ο Στέλιος Ρόκκος πρέπει να μεταφερθεί άμεσα στην Αθήνα, με την Πολεμική Αεροπορία να αναλαμβάνει τη μεταφορά του τραγουδιστή με αεορσκάφος C-130.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο τραγουδιστής αρχικά διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» και στη συνέχεια μεταφέρθηκε - κατόπιν επιθυμίας του ίδιου και της οικογένειάς του - σε ιδιωτικό θεραπευτήριο όπου και νοσηλεύεται.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Στέλιος Ρόκκος έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο, με τους γιατρούς ωστόσο να τον περνούν από σειρά εξετάσεων για να διαπιστώσουν την αιτία του εμφράγματος και άλλους παράγοντες που επιβαρύνουν την υγεία του.

Η σύζυγός του, Λελέ Γκόφα, μίλησε στην εκπομπή Open Weekend για την κατάσταση της υγείας του αγαπημένου της.

«Το βράδυ της Παρασκευής ένιωσε μια έντονη αδιαθεσία και μεταφερθήκαμε εκτάκτως από Λήμνο Αθήνα. Περάσαμε μια περιπέτεια όμως όλα είναι καλά. Ξεπεράστηκαν όλα τα προβλήματα. Δεν υπάρχει καμία επιπλοκή και πλέον αναρρώνει. Το μαγαζί θα μείνει κλειστό αυτό το διήμερο κι επιστρέφουμε την επόμενη εβδομάδα πρώτα ο Θεός!» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Επίσης, στενός συνεργάτης του Στέλιου Ρόκκου έστειλε το πρώτο μήνυμα στους θαυμαστές του, γνωστοποιώντας τους ότι ο αγαπημένος τραγουδιστής είναι καλά.

«Παιδιά ο Στέλιος είναι καλά!! Μια μικρή περιπέτεια είχε. Του ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση!!!» αναφέρει σε ανάρτηση που έκανε στην προσωπική σελίδα του Στέλιου Ρόκκου στο Facebook.

Σημειώνεται πως η «Πύλη Αξιού», το νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης στο οποίο εμφανίζεται αυτή τη σεζόν ο Στέλιος Ρόκκος ανακοίνωσε πως θα παραμείνει κλειστό λόγω του προβλήματος υγείας του τραγουδιστή.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ