διαμαρτυρία
Κοινωνία

Αλεξανδρούπολη: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας παλλινοστούντων την Κυριακή

Στα ευρωπαϊκά δικαστήρια φαίνεται πως θα προσφύγουν οι παλιννοστήσαντες της χώρας μας για το θέμα των κόκκινων δανείων, μιας και οι μέχρι τώρα προσπάθειες και διαμαρτυρίες τους δεν έχουν φέρει αποτέλεσμα.

Για αυτό και θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στην Αλεξανδρούπολη, το πρωί της Κυριακής 15 Ιανουαρίου, στο Φάρο, ώστε να καταθέσουν για ακόμα μια φορά την αγανάκτησή τους για το θέμα, αλλά και να οργανωθούν για την προσφυγή τους στα Ευρωπαϊκά δικαστήρια, ζητώντας την διαγραφή των δανείων τους. Να θυμίσουμε πως πάνω από 1.000 οικογένειες αντιμετωπίζουν στην Κομοτηνή αυτό το πρόβλημα, ενώ γίνεται όλο και πιο έντονο το θέμα των οχλήσεων των τραπεζών για αποπληρωμή του δανείου, και η απειλή των κατασχέσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι παλιννοστήσαντες έχουν αναφέρει πολλές φορές πως με τον τρόπο που συνάφθηκαν πολλά δάνεια, ουσιαστικά τους υποχρέωσαν να πληρώνουν για ήδη πληρωμένα σπίτια από το Ελληνικό κράτος, και θεωρούν πως πολλοί έχουν εξαπατηθεί. Για αυτό και, μετά από πολλούς μήνες αναμονής χωρίς να δουν κάποια πρόοδο στο θέμα των δανείων, φαίνονται αποφασισμένοι να προχωρήσουν στην προσφυγή αυτή, κάτι που θα συζητηθεί και στην συγκέντρωση της Κυριακής, στην οποία αναμένεται να συμμετάσχουν παλιννοστήσαντες από όλη την ΑΜΘ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...