Κοινωνία

Κοζάνη: Ηλικιωμένος και ο συνεργός του διακινούσαν ηρωίνη

Έπειτα από έλεγχο που διενεργήθηκε το απόγευμα της Τρίτης σε περιοχή της Κοζάνης, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. ένας 69χρονος Έλληνας, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν 4,8 γραμμάρια ηρωίνης και ένα χάπι που εμπίπτει στις διατάξεις του νόμου περί ναρκωτικών.

Ακολούθησαν έρευνες από άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών σε δυο σπίτια του 69χρονου στην Κοζάνη, σε ένα από τα οποία βρισκόταν ένας 53χρονος και στο οποίο βρέθηκαν κατασχέθηκαν συνολικά άλλα 18,4 γραμμάρια ηρωίνης, 17,7 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 47 ναρκωτικά χάπια χωρίς την σχετική ιατρική συνταγή και μια ζυγαριά ακριβείας με υπολείμματα κάνναβης.

Όλα τα ευρήματα κατασχέθηκαν και οι δυο δράστες οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών από κοινού.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...