Απορριμματοφόρο
Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Απίστευτο! Ξυλόκαστρο: Προσέλαβαν μετά θάνατον υπάλληλο καθαριότητας του Δήμου

Οι καταγγελίες για το ότι η άτυχη 45χρονη πολύτεκνη μητέρα που σκοτώθηκε στο Ξυλόκαστρο ήταν ανασφάλιστη, ξεκίνησαν αμέσως μετά το δυστύχημα. Ο δήμος τις είχε διαψεύσει, αλλά τα νέα στοιχεία βάζουν σε σκέψεις. Η πρόσληψη της αδικοχαμένης γυναίκας, ανέβηκε στη Διαύγεια, μετά τον θάνατό της. Συγκεκριμένα μια μέρα μετά. Την Δευτέρα 9 Ιανουαρίου, όταν οι καταγγελίες συνεχίζονταν.

Εσπευσμένα όπως φαίνεται ο δήμος Ξυλοκάστρου προσέλαβε και ασφάλισε την καθαρίστρια που έχασε στη ζωή της στην άσφαλτο το πρωί της περασμένης Κυριακής, σε δυστύχημα. Σύμφωνα με συνδικαλιστικό σωματείο των εργαζομένων στην τοπική αυτοδιοίκηση, η άτυχη γυναίκα εργαζόταν στο δήμο Ξυλοκάστρου ανασφάλιστη.

Εκείνο που προκαλεί εντύπωση είναι πως τελικά ο δήμος Ξυλοκάστρου προχώρησε στην «πρόσληψη» της 45χρονης μετά θάνατον, καθώς όπως φαίνεται στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ στις 09/01 ο δήμος ανήρτησε την πρόσληψη τεσσάρων υπαλλήλων καθαριότητας, ανάμεσα τους και η γυναίκα που έχασε τη ζωή της.

Υπενθυμίζεται ότι η 45χρονη, εργαζόμενη στον τομέα καθαριότητας του Δήμου Ξυλοκάστρου, πήγε να βγάλει το μεροκάματο της και έχασε τη ζωή της με τον πιο απροσδόκητο τρόπο. Ελάχιστα λεπτά πριν τις επτά το πρωί της Κυριακής στο 43ο χιλιόμετρο της Παλαιάς Εθνικής Οδού Κορίνθου – Πατρών στην περιοχή Κάτω Πιτσά η 45χρονη πολύτεκνη μητέρα βρισκόταν στην αριστερή πλευρά του απορριμματοφόρου στην ειδική θέση εργασίας του οχήματος.

Ξαφνικά ένα αυτοκίνητο με οδηγό έναν 35χρονο ήρθε με μεγάλη ταχύτητα και καρφώθηκε στο βαρύ όχημα, συνθλίβοντας την γυναίκα.

Υπενθυμίζεται πως ο αρμόδιος αντιδήμαρχος στο Ξυλόκαστρο είχε διαψεύδει τις καταγγελίες για την ασφάλιση της γυναίκας. Είχε αναφέρει χαρακτηριστικά πως: «τίποτα από όλα αυτά δεν ισχύει. Η άτυχη εργαζόμενη ήταν κανονικά ασφαλισμένη, όπως και το υπόλοιπο πλήρωμα του απορριμματοφόρου.Ο κύριος αυτός σήμερα καταγγέλλει κάτι που δεν ισχύει και αποδεικνύεται βεβαίως. Το απορριμματοφόρο πραγματοποιούσε τακτικό δρομολόγιο, είχε φάρους, αλάρμ και ό,τι προβλέπεται».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...