κίνηση βροχή
Κοινωνία

Κίνηση: Μποτιλιάρισμα λόγω βροχής στον Κηφισό - Που αλλού υπάρχει πρόβλημα

Αυξημένη 0κίνηση από νωρίς το πρωί της Τρίτης στην Αττική, λόγω της πρωινής βροχόπτωσης.

Επιδείνωση του καιρού με βροχές και καταιγίδες, κυρίως στα θαλάσσια-παραθαλάσσια τμήματα προβλέπεται στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και σταδιακά στην υπόλοιπη νησιωτική χώρα, ενώ δεμένα είναι τα πλοία σε Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο λόγω ισχυρών ανέμων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ειδικότερα, η μεγαλύτερη κίνηση τώρα παρατηρείται στον Κηφισό και στα δύο ρεύματα. Με υπομονή πρέπει να οπλιστούν και οι οδηγοί που βρίσκονται στην κάθοδο της λεωφόρου Καρέα. 

Κίνηση επίσης παρατηρείται και επί της λεωφόρου Κηφισίας, με σημαντικές καθυστερήσεις στο ρεύμα ανόδου από τη συμβολή της λεωφόρου με την Κατεχάκη έως και το ύψος Χαλανδρίου. 

Καθυστερήσεις υπάρχουν και στην Αλίμου - Κατεχάκη 

Μέχρι και αυτή την ώρα δεν έχουν καταγραφεί προβλήματα στους δρόμους, σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Πυροσβεστική. 
κίνηση
 

Η κίνηση στους δρόμους ώρα 8:00 το πρωί

 
κίνηση

 

Μποτιλιάρισμα καταγράφεται και στην Αττική Οδό. 
 
 
 
 

Η εξέλιξη του καιρού - Ποιες περιοχές επηρεάζονται από τα έντονα φαινόμενα

Σημαντική επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός σήμερα με βροχές και καταιγίδες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Θα επικρατήσει κακοκαιρία με τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες που κατά τόπους θα συνοδεύονται από αυξημένη δραστηριότητα και χαλαζοπτώσεις ενώ την εμφάνισή τους θα κάνουν και τα πρώτα χιόνια αλλάζοντας το τοπίο στα βουνά της χώρας. Μια πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού που θα διαρκέσει έως και τις μεσημβρινές ώρες της Τετάρτης.

Σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ) η οποία προβλέπει επιδείνωση του καιρού με βροχές και καταιγίδες, κυρίως στα θαλάσσια-παραθαλάσσια τμήματα αρχικά στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά και σταδιακά στην υπόλοιπη νησιωτική χώρα. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά και θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και τοπικά χαλαζοπτώσεις τις πρωινές ώρες στην Ήπειρο και μέχρι το μεσημέρι στο Ιόνιο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο. Από τις προμεσημβρινές μέχρι και τις βραδινές ώρες τα ισχυρά φαινόμενα θα επηρεάσουν τη Θράκη, την ανατολική Μακεδονία και τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και από τις απογευματινές ώρες τα Δωδεκάνησα ενώ πρόσκαιρα το μεσημέρι – απόγευμα τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Χιόνια θα πέσουν στα ηπειρωτικά ορεινά.
 
 
Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 6 με 8 μποφόρ και στα ανατολικά νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 7 και στο Αιγαίο 8 τοπικά 9 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα.

Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Στα βόρεια θα φτάσει τους 10 με 13 βαθμούς Κελσίου, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 13 με 16 και στη νησιωτική χώρα τους 17 με 19 βαθμούς Κελσίου.
Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Δραματικές ώρες- Πλακώθηκαν ο επικεφαλής των υπηρεσιών πληροφοριών με τον Ουκρανό Α/ΓΕΕΔ Στρατηγό Α. Σίρσκι για την κατάρρευση του μετώπου (Βίντεο)

Ο ουκρανικός στρατός έχει υποχωρήσει από τουλάχιστον 11 οικισμούς-Οι Ρώσοι προελαύνουν από Χάρκοβο έως Λιμάν­-Δύο...