Κοινωνία

Βέροια: Βίντεο ντοκουμέντο με τις τελευταίες στιγμές του μωρού στην αγκαλιά της 29χρονης μητέρας του

Βίντεο ντοκουμέντο στο οποίο φέρεται να αποτυπώνεται η 29χρονη γυναίκα από τη Βέροια να κρατά αγκαλιά το μόλις ενός έτους βρέφος της, λίγη ώρα πριν φτάσει στο σημείο του Αλιάκμονα όπου κατηγορείται ότι πέταξε το παιδί, φέρνει στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, εικονίζεται η γυναίκα που κατηγορείται ότι έπνιξε ζωντανό το παιδί της, να κινείται ανάμεσα στον κόσμο και να κατευθύνεται προς το φράγμα όπου βρήκε τραγικό θάνατο το βρέφος.

Το μεσημέρι της 31 Δεκεμβρίου 2022, η 29χρονη φτάνει με ταξί από το χωριό της στην πόλη της Βέροιας. Εκεί αποβιβάζεται από το αυτοκίνητο και έχοντας αγκαλιά το παιδί της αρχίζει να διασχίζει την πόλη έως ότου βρει το επόμενο ταξί που θα την μεταφέρει στο φράγμα του Αλιάκμονα.

Όπως βλέπετε και στο βίντεο η 29χρονη με κανονικό βηματισμό και κρατώντας πάντα στην αγκαλιά το παιδί της, κατεβαίνει από ένα γεφυράκι στο κέντρο της Βέροιας και στη συνέχεια, περπατά ανάμεσα στο πλήθος. Λίγο αργότερα θα μισθώσει το επόμενο όχημα, το οποίο θα την μεταφέρει μαζί με το παιδί στο σημείο θανάτου του μόλις ενός έτους βρέφος.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ