ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη
Κοινωνία

ΑΧΕΠΑ: Σταθερή η κατάσταση της 2χρονης που μεταφέρθηκε επειγόντως από Κοζάνη

Το 2 χρόνων κοριτσάκι από την Κοζάνη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης, από την Παιδιατρική κλινική του Μαμάτσειου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο διοικητής της 4ης ΥΠΕ Δημήτρης Τσαλικάκης δήλωσε ότι το κοριτσάκι λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή για λοίμωξη του αναπνευστικού και οι γιατροί δεν χρειάστηκε να προχωρήσουν σε διασωλήνωση.

Παρουσιάζει υψηλό κορεσμό οξυγόνου σε ποσοστό 98%, ενώ αρνητικά ήταν τα αποτελέσματα των τεστ για κορονοϊό και γρίπη στα οποία υποβλήθηκε.

Υπενθυμίζεται επιπλέον ότι, το τρίχρονο αδερφάκι της διασωληνώθηκε, επίσης, με δύσπνοια και στήθηκε επιχείρηση διακομιδής με στρατιωτικό αεροσκάφος από την Κοζάνη στο Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης στην Αθήνα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

pokrovsk-ukrania
Ένοπλες Συρράξεις 0

Απόλυτη φρίκη στο Κίεβο! Οι Ρώσοι έσπασαν για πρώτη φορά την κολοσσιαία ουκρανική «Νέα Γραμμή Αμύνης Ντονμπάς» στο Ποκρόβσκ -Δείτε χάρτες

Τέτοια προέλαση δεν έχει ξανά σημειωθεί φέτος! Η κατάσταση είναι πιο κρίσιμη από ποτέ για το Κίεβο, το επιβεβαιώνει και...
Πολεμικό Ναυτικό 0

Τρέμουν την ελληνική υποβρύχια υπεροχή οι Τούρκοι - Η Νότια Κορέα υπέβαλε προσφορά στο Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό για Κοινή Κατασκευή Υποβρυχίων!

Πάμε για υποβρύχια που θα μας δίνουν την δυνατότητα για επιθετικές επιχειρήσεις με στόχο να βληθούν στόχοι, σε ...