Κοινωνία

Νεαροί βάνδαλοι κατέστρεψαν εορταστικό στολισμό στη Φλώρινα

Αναγνωρίστηκαν οι βάνδαλοι που προκάλεσαν το θρησκευτικό συναίσθημα και την εορταστική διάθεση των κατοίκων στην πόλη της Φλώρινας ανήμερα των Χριστουγέννων, όταν επιδόθηκαν σε ένα μπαράζ καταστροφών στον δημοτικό στολισμό αλλά και σε ένα κατάστημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Από την έρευνα που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας των δραστών, τριών Ελλήνων ηλικίας 21, 21 και 22 χρόνων, οι οποίοι προκάλεσαν ζημιές σε τέσσερα ξύλινα χριστουγεννιάτικα σπιτάκια του Δήμου Φλώρινας από τα οποία έκλεψαν ένα ηλεκτρικό εργαλείο αξίας 87 ευρώ και διάφορα μικροαντικείμενα.

Στη συνέχεια, για άγνωστο λόγο, οι νεαροί δράστες έσπασαν τον υαλοπίνακα του καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος ιδιοκτησίας ενός 33χρονου προκαλώντας ζημιά ύψους 1.500 ευρώ. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για φθορά ξένης και δημόσιας ιδιοκτησίας και κλοπή από κοινού, η οποία υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ