περιπολικό
Κοινωνία

Θήβα: Επιχείρησε να διαρρήξει το ίδιο σούπερ μάρκετ για έκτη φορά

Αργά τη νύχτα της Πέμπτης, ο δράστης παραβίασε το σπίτι του επιχειρηματία που βρίσκεται ακριβώς πάνω από το κατάστημα, έκλεψε μία τηλεόραση και στη συνέχεια προσπάθησε να εισβάλλει στο σούπερ μάρκετ. Εκείνη τη στιγμή έφτασαν αστυνομικοί που τον καταδίωξαν. Ο δράστης αναγκάστηκε να πηδήσει έναν φράκτη με κάγκελα, καταφέρνοντας να διαφύγει μέσα από μονοπάτια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο διαρρήκτης κρύφτηκε στον ορεινό όγκο του Ελικώνα

Παρά την καταδίωξη, ο άγνωστος προς το παρόν δράστης εξαφανίστηκε μέσα στο σκοτάδι. Σύμφωνα με το Star Κεντρικής Ελλάδας, οι αστυνομικοί βρήκαν κοντά στο σούπερ μάρκετ ένα αυτοκίνητο που ανήκει σε υπήκοο Συρίας ο οποίος κατοικεί στην περιοχή και εξετάζουν αν το χρησιμοποίησε ο διαρρήκτης που εκτιμάται ότι κρύφτηκε στον ορεινό όγκο του Ελικώνα.

Το συγκεκριμένο σούπερ μάρκετ είχε γίνει στόχος διάρρηξης άλλες πέντε φορές, με τελευταία στις 9 Δεκεμβρίου όταν ο δράστης ή οι δράστες παραβίασαν ένα παράθυρο και άδειασαν τα ράφια και τα ψυγεία, αρπάζοντας όλα τα εμπορεύματα, χωρίς να παραλείψουν να πάρουν και όσα χρήματα υπήρχαν στο συρτάρι της ταμειακής μηχανής! Η λεία τους ήταν τόσο πολλή, που θεωρείται βέβαιο ότι την φόρτωσαν σε κάποιο όχημα για να τη μεταφέρουν.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ