Κοινωνία

Εορταστικό ωράριο: Πώς θα λειτουργήσουν σήμερα καταστήματα και σούπερ μάρκετ – Τι θα ισχύσει για τις 2 Ιανουαρίου

Ανοιχτά παραμένουν σήμερα, παραμονή Πρωτοχρονιάς, τα εμπορικά καταστήματα, για όσους ενδιαφέρονται να κάνουν τα τελευταία ψώνια των εορτών.

Το προτεινόμενο από τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων για την εορταστική περίοδο, έχει ως εξής: 09:00-20:00.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την Κυριακή 1/1/2023 και τη Δευτέρα 2/1/2023, τα καταστήματα θα είναι κλειστά. Από την Τρίτη 3 Ιανουαρίου του 2023 τα καταστήματα θα επανέλθουν στο κανονικό ωράριό τους.

Την ίδια ώρα, σύγχυση επικρατεί σχετικά με το άνοιγμα καταστημάτων και σούπερ μάρκετ στις 2 Ιανουαρίου. Πιο συγκεκριμένα, έντονη αντιπαράθεση μεταξύ εμπορικών επιχειρήσεων και εμποροϋπαλλήλων έχει ξεσπάσει με αντικείμενο τη λειτουργία ή όχι των εμπορικών καταστημάτων τη Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2023. Αντιπαράθεση υπάρχει και μεταξύ των εμπορικών επιχειρήσεων, καθώς άλλες δηλώνουν ότι θα ανοίξουν τα καταστήματά τους, ενώ άλλες δηλώνουν ότι θα τα κρατήσουν κλειστά.

Τι ισχύει στη Θεσσαλονίκη

Με τη σειρά του και ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης έχει ανακοινώσει το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων της πόλης.

Την Πρωτοχρονιά και στις 2 Ιανουαρίου, τα καταστήματα θα είναι κλειστά, ενώ παραμονή θα είναι ανοιχτά από τις 10:00 μέχρι τις 18:00.

Σημειώνεται πως από την Τρίτη 3 Ιανουαρίου του 2023 τα καταστήματα θα επανέλθουν στο κανονικό ωράριό τους.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Η Δύση είναι συγκλονισμένη-Το ρωσικό υπερμαχητικό αεροσκάφος Mig-41 θα έχει αποστολή την εξουδετέρωση δυτικών υπερηχητικών στόχων

Ο απόστρατος Στρατάρχης της ινδικής Πολεμικής Αεροπορίας ανέφερε για «ηλεκτρομαγνητικό όπλο παλμών» που αναπτύσσουν οι...