Καραμπόλα
Κοινωνία

Σοβαρό τροχαίο στην Κρήτη: Στο χειρουργείο 42χρονη μετά από καραμπόλα στο Ηράκλειο

Στο Βενιζέλειο νοσοκομείο του Ηρακλείου μεταφέρθηκε εσπευσμένα χθες αργά το βράδυ (29-12-2022) η 42χρονη οδηγός οχήματος μετά τροχαίο στην εθνική οδό. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα φέρει σοβαρά κατάγματα στη σπονδυλική στήλη και αναμένεται να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Το ατύχημα συνέβη όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, η οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να εκτραπεί της πορείας του, να προσκρούσει πάνω στο διαχωριστικό διάζωμα και να ανατραπεί. Σημειώνεται ότι το τροχαίο συνέβη επί του Βόρειου Οδικού Άξονα στο ύψος του κόμβου Βαμβακόπουλου στο ρεύμα προς Σούδα.

Η 42χρονη γυναίκα παρέμεινε εγκλωβισμένη μέσα στο αναποδογυρισμένο όχημα. Άμεσα έσπευσαν στο σημείο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ ένα εκ των οποίων παρέλαβε τον 50χρονο άνδρα και τον μετέφερε με ελαφρά ορθοπεδικά τραύματα στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, 6 πυροσβέστες από τον Α’ Πυροσβεστικό Σταθμό Χανίων επιχείρησαν με τη χρήση διασωστικής σειράς (ψαλίδια) για τον απεγκλωβισμό της γυναίκας. Μόλις απεγκλωβίστηκε παρελήφθη και εκείνη από πλήρωμα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

“Φωτιά” άναψε στον Μακρόν ο Ερντογάν-Ενισχύσεις από τον γαλλικό στρατό έφθασαν στη Νέα Καληδονία που “ καίγεται” από άκρη σε άκρη

Οι γαλλικές μυστικές υπηρεσίες (DGSI) βλέπουν ξεκάθαρα πλεκτάνη πίσω από την εξέγερση από τις τουρκικές μυστικές...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Ο Ζελένσκυ σε πανικό: Μία ρωσική τεθωρακισμένη Μεραρχία κινείται ανεξέλεγκτα στο Χάρκοβο ενώ συναντώνται Πούτιν και Σι Τζινπίνγκ (Βίντεο)

ΟΙ Ρώσοι προελαύνουν σε Ζαπορίζιε Χερσώνα και Ντιεπρπετρόφσκ-Αλεξάνντερ Ζιμόφσκυ : Οι ρωσικές δυνάμεις προελαύνουν...