Ίλιον
Κοινωνία

Βιασμός 15χρονου στο Ίλιον: Έξι ακόμα ύποπτοι αναζητούνται

Έξι ακόμα άτομα αναζητούν οι αστυνομικές αρχές, εκτός από τα έξι που εμφανίστηκαν στον ανακριτή το Σάββατο, για την τραγική υπόθεση ομαδικού βιασμού κατ’ επανάληψη σε βάρος 15χρονου μαθητή στο Ίλιον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο τέταρτος έφηβος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους καθώς δεν έχει συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας του, έτσι στον ανήλικο επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της παρακολούθησης από κοινωνικό λειτουργό και της παρουσίασης του στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Νέα εντάλματα σύλληψης

Εκτός από τα έξι άτομα που συνέλαβαν οι Αρχές, δύο ακόμα αγόρια αναζητούνται, ενώ όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN, υπάρχουν και τέσσερα κορίτσια τα οποία, σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε ο ίδιος ο 15χρονος, βρίσκονταν μπροστά στις κακοποιήσεις του και δεν έκαναν τίποτα για να τις εμποδίσουν. Οι αστυνομικές Αρχές αναζητούν τα κορίτσια αυτά για να καταθέσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την Παρασκευή εμφανίστηκε ενώπιον των δικαστικών αρχών ο δικηγόρος του ενός εκ των δύο αγοριών που ακόμα αναζητούνται και δήλωσε πως ο πελάτης του είναι έτοιμος να συνεργαστεί για την έρευνα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ