bullying
Κοινωνία

Ίλιον: Τα κορίτσια που έπεισαν τον 15χρονο να επιστρέψει εκεί που βιάστηκε για πρώτη φορά

Περισσότερα γίνονται γνωστά για τους ανήλικους στο Ιλιον που βιάζαν επί ένα μήνα τον 15χρονο. Το θύμα ήταν στην ίδια παρέα με τους βασανιστές και κακοποιητές του, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι δεχόταν bullying για την εμφάνισή του. Οι συλληφθέντες φέρεται να τον απειλούσαν και να τον χτυπούσαν με ένα ρόπαλο, ενώ στην παρέα κομβικός ήταν και ο ρόλος τεσσάρων ανήλικων κοριτσιών, τα οποία δεν συμμετείχαν στον βιασμό, ωστόσο φέρονται να διακινούσαν στα σχολεία τα βίντεο που τραβούσαν οι κατηγορούμενοι!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 15χρονος από το Ίλιον στην κατάθεσή του φέρεται να ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι την πρώτη φορά που τον κακοποίησαν, του είπαν πως «έκαναν πλάκα» και δεν θα ξαναγίνει κάτι ανάλογο. Με αυτόν τον τρόπο πείστηκε και πήγε ξανά στο εγκαταλελειμμένο σπίτι της περιοχής, που έγινε τελικά τόπος μαρτυρίου. Οι έξι ανήλικοι που κατηγορούνται για την υπόθεση της σεξουαλικής και ψυχολογικής βίας σε βάρος 15χρονου αγοριού, στο Ίλιον παρουσιάστηκαν σήμερα (24/12) ενώπιον του Ανακριτή. Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας τους κρίθηκαν προφυλακιστέοι οι τρεις από τους τέσσερις  ενώ ο τέταρτος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, επειδή δεν είχε συμπληρώσει τα 15 έτη για λίγες ημέρες.

Οι νέες πληροφορίες επίσης αναφέρουν ότι οι δράστες που είχαν σκοπό να δημιουργήσουν ένα βίντεο κλιπ με όσα είχαν καταγράψει και ένα τραγούδι τραπ με τους βιασμούς του 15χρονου, προσπάθησαν να «εξαφανίσουν» τα βίντεο που αποκάλυπταν την σεξουαλική κακοποίηση του 15χρονου, μόλις η υπόθεση πήρε δημοσιότητα. Υπάρχουν μάλιστα και πολλά μηνύματα σε εφαρμογές που αποκαλύπτουν αυτή την προσπάθεια τους.

Βρήκε το θάρρος και μίλησε ο 15χρονος

Θυμίζουμε ότι ο 15χρονος μίλησε στους αστυνομικούς για τα όσα βίωσε στα χέρι των κακοποιητών του και συγκλόνισε τους έμπειρους αξιωματικούς, με κάποιους εξ αυτών να λυγίζουν και να δακρύζουν στο άκουσμα των όσων έζησε και στην θέαση των βίντεο της φρίκης. «Κάποια παιδιά φαίνονται σε αυτό το βίντεο, δεν φαίνονται όλα... Με τα χέρια του, τα έχει ακουμπήσει πάνω στο κεφάλι μου για να με κρατάει στην ουσία. Δε με κρατάει από τη μούρη, απλά με κρατάει πάνω έτσι για να μη φύγω», λέει ο παθών και συνεχίζει: «Με χτύπησαν με σφαλιάρες στο πρόσωπο και το σώμα, στη συνέχεια με θώπευσαν και κάποιοι από αυτούς με ακούμπησαν με τα δάχτυλά τους. Εκείνη τη στιγμή κάλυψαν το πρόσωπό μου με μαξιλάρι για να μη φωνάζω και ακουστώ, ενώ τους έλεγα να σταματήσουν. Έπειτα πήραν ένα σκουπόξυλο, μου κατέβασαν το παντελόνι και... Μόλις τελείωσαν, έμεινα λίγο μαζί τους μέχρι να ηρεμήσω και στη συνέχεια έφυγα. Τις επόμενες μέρες στο σχολείο, ο ΠΔ με αποκάλεσε ξέκ...», είπε ο 15χρονος.

Στην εγκαταλελειμμένη μονοκατοικία οι Αρχές κατάσχεσαν κι άλλα αντικείμενα, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν για τη σεξουαλική κακοποίηση του ανηλίκου. Το εγκαταλελειμμένο σπίτι ανήκε, σύμφωνα με πληροφορίες, στη γιαγιά ενός εκ των δραστών και φέρεται να είχε εγκαταλείψει το ακίνητο αλλά και την Αθήνα. Ο «εφιάλτης» του μαθητή είχε ξεκινήσει από τις αρχές του Νοέμβρη μέχρι και τώρα που αποκαλύφθηκε και έχει προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...