Κοινωνία

Θεσσαλονίκη-Παράσυρση 21χρονης: Σεσημασμένος ο δολοφόνος της, σκοτώνει παιδιά με ναρκωτικά, λέει η μητέρα της

Η μητέρα της αδικοχαμένης κοπέλας μίλησε στο Mega, για πρώτη φορά δημόσια από την ημέρα που έχασε την κόρη της. Υπενθυμίζεται ότι οι γονείς της 21χρονης πήραν την απόφαση να δωρίσουν τα όργανά της, χαρίζοντας έτσι ζωή σε τουλάχιστον τρεις ανθρώπους.

Η μητέρα της άτυχης Έμμας, κα Κέλλυ Καμπάκη είπε πως οι νόμοι της χώρας «πάσχουν». «Είμαι Ελληνίδα πολίτης και το κράτος δεν με προστατεύει» δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Δεν έχω να πω πολλά αλλά πραγματικά δεν θέλω να σκεφτώ καν πως νιώθουν αυτοί οι άνθρωποι που έχασαν το παιδί τους και ο δολοφόνος του είναι ελεύθερος. Νομίζω ότι ο πόνος εκατονταπλασιάζεται γνωρίζοντας ότι ο δολοφόνος του παιδιού σου δεν θα πληρώσει. Εγώ χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κα Κατερίνα Τζιάλα γιατί χάρη στον αγώνα της έγινε κακούργημα αντί για πλημμέλημα να χτυπήσεις, να σκοτώσεις και να εγκαταλείψεις άνθρωπο. Ο δολοφόνος του δικού μου του παιδιού θα καταδικαστεί», είπε η μητέρα της άτυχης 21χρονης.

Υπενθυμίζεται πως ο οδηγός του αυτοκινήτου που χτύπησε την Έμμα έχει προφυλακιστεί.

Μιλώντας για τον κατηγορούμενο, η κα Καμπάκη είπε πως πρόκειται για έναν σεσημασμένο άνθρωπο, «τον έχουν πιάσει για διακίνηση ναρκωτικών, σκοτώνει παιδιά με ναρκωτικά, δεν έχει χαρτιά παραμονής, κυκλοφορεί ελεύθερος και όλα αυτά με την ανοχή του κράτους» σημείωσε.

«Το μεγαλείο ψυχής δεν είναι δικό μας, αλλά του παιδιού μας» κατέληξε η κα Καμπάκη, σχετικά με τη δωρεά οργάνων της Έμμας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...