Κοινωνία

ΕΛ.ΑΣ.: 6 συλλήψεις και 15 προσαγωγές από επιχείρηση σε καταυλισμούς στη Δυτική Αττική (βίντεο)

Έξι συλλήψεις, 15 προσαγωγές και οκτώ σπίτια ερευνήθηκαν κατά τη διάρκεια της νέας αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε τις πρωινές ώρες σε καταυλισμούς στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αττικής.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ τα έξι άτομα συνελήφθησαν για τα - κατά περίπτωση- αδικήματα της απείθειας, κλοπής, καθώς και των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και κανόνων που αφορούν στην οικοδομή.

 

Παράλληλα,, η ΕΛ.ΑΣ ανήτησε και σχετικό βίντεο από τις επιχειρήσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε πρωινές ώρες σήμερα (Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2022) στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αττικής και συγκεκριμένα στις περιοχές των Νεόκτιστων και άλλων οικισμών του Ασπροπύργου καθώς και στο Μενίδι, με σκοπό την πρόληψη και καταπολέμηση της εγκληματικότητας.

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής και υλοποιήθηκε με τη συμμετοχή αστυνομικών δυνάμεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής, της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής/Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, Ο.Π.Κ.Ε., της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής, της Ε.Κ.Α.Μ. καθώς και με τη συμμετοχή αστυνομικών σκύλων.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης :

πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε -8- οικίες,
προσήχθησαν -15- άτομα και
συνελήφθησαν -6- άτομα, για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της απείθειας, κλοπής, καθώς και των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και κανόνων που αφορούν στην οικοδομή.
Οι αστυνομικές δράσεις στην περιοχή συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μέση Ανατολή 0

Υπάρχουν νεκροί Τούρκοι στρατιωτικοί και ζημιές σε Αντιόχεια (Χατάι) και ναυτική βάση Αλεξανδρέττας;-Θεωρίες συνωμοσίας μετά τον σεισμό για δήθεν σχέδιο της δύσης

Το καθεστώς Ερντογάν θα θελήσει πιθανότατα να στρέψει την προσοχή του τουρκικού λαού αλλού και να “στοχοποιήσει” έναν...