Κοινωνία

Κιβωτός του Κόσμου: Συμπληρωματική κατάθεση από τον 19χρονο

Ο νεαρός, σύμφωνα με πληροφορίες, κλήθηκε από τους εισαγγελείς ανηλίκων που χειρίζονται την υπόθεση να δώσει διευκρινίσεις σχετικά με αναφορές που έχει κάνει στην αρχική κατάθεση του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το κατώφλι του εισαγγελικού γραφείου πέρασε ένας ακόμη πρώην τρόφιμος της δομής ο οποίος βρισκόταν στην Ολλανδία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην κατάθεση του φέρεται να κατήγγειλε ότι υπέστη σωματική κακοποίηση την περίοδο που διαβιούσε σε δομή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παράλληλα, οι αρμόδιοι εισαγγελικοί λειτουργοί για λόγους προστασίας των ανηλίκων που φιλοξενούνται στην «Κιβωτό του Κόσμου» με διάταξη τους αποφάσισαν την απαγόρευση της εισόδου στη δομή του πατέρα Αντώνιου και τριών ακόμη πρόσωπα.

Η διάταξη προβλέπει την απομάκρυνση των συγκεκριμένων προσώπων και ισχύει για 90 ημέρες.

Στη συνέχεια πρέπει να επικυρωθεί με δικαστική απόφαση. Η επίμαχη εισαγγελική διάταξη αφορά στα πρόσωπα που βρίσκονται στο επίκεντρο της έρευνας και στόχος, σύμφωνα με αρμόδια πηγή, είναι να παραμείνει μακρυά τα συγκεκριμένα πρόσωπα ώστε να μην μπορούν να επηρεάσουν τα ανήλικα που φιλοξενούνται στη δομή.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ρωσία 0

Αιφνιδίασε και πάλι την δύση ο Πούτιν - Το ρωσικό πυραυλικό σύστημα αεράμυνας S-500 ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ καταστρέφει πλέον υπερηχητικούς στόχους από ΗΠΑ

Η δοκιμή έγινε προχθές στην Ρωσική επικράτεια - Η κίνηση αφορά ξεκάθαρα μέτρα κατά του σεναρίου μιας αμερικανο-ρωσικής...