Κοινωνία

Ηράκλειο: Πυροβολισμοί σε χωριό με έναν 20χρονο τραυματία

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι δράστες, δύο αδέρφια 30 και 32 ετών, αρχικά διαπληκτίστηκαν με δύο άλλα άτομα, ένα 45χρονο και τον 20χρονο γιο του, με τους οποίους έχουν κτηματικές διαφορές. Το επεισόδιο έγινε στη διασταύρωση των δρόμων Αντισκαρίου και Αγίου Κυρίλλου και γρήγορα η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου, καθώς, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ο 30χρονος από τα δύο αδέρφια επιχείρησε να χτυπήσει με το ΙΧ φορτηγό αυτοκίνητό του τον 45χρονο και τον γιο του, χωρίς να τα καταφέρει, σύμφωνα με την ερτ.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο 32χρονος χτύπησε με τα χέρια του τον 20χρονο και ο μικρότερος από τους δύο αδερφούς πυροβόλησε προς το μέρος του. Από τα πυρά τραυματίστηκε ο 20χρονος, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Οι δύο φερόμενοι ως δράστες εξαφανίστηκαν και αναζητούνται από την Αστυνομία, που έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους. Σε βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...