Κοινωνία

Φωτιά στον Κολωνό: Συγκλονίζει η περιγραφή του πατέρα του 5χρονου-«Κοιμόμουν και άκουσα "μπαμπά, βοήθεια"»

Μιλώντας στο Star ο πατέρας του πεντάχρονου αγοριού περιέγραψε τις δραματικές στιγμές μετά το ξέσπασμα της πυρκαγιάς, που λίγο έλειψε να στοιχίσει την ζωή στο παιδί του. Όπως περιγράφει ο ίδιος, ήταν ξαπλωμένος στον καναπέ και κοιμόταν, ενώ η μητέρα των παιδιών είχε βγει για λίγο έξω από το σπίτι με τον μεγαλύτερο γιο τους.

«Κοιμάμαι ακούω φωνές στα αυτιά μου "μπαμπά βοήθεια, βοήθεια". Στο μεταξύ ξυπνάω και βλέπω μια φλόγα στον καναπέ. Ανεβάζω το ρολό, βλέπω τον μικρό έξω. "Τι έγινε παιδί μου; Ποιος άλλος είναι μέσα;" Πάω να σηκώσω το ρολό και δεν μπορούσα να το σηκώσω από τη μέση μου και δεν μπορούσα να πάω τέρμα κάτω στο δωμάτιο που κοιμόταν ο μικρός» περιέγραψε ο πατέρας του 5χρονου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κολωνός: Να γίνει ένα θαύμα παρακαλά η μητέρα του 5χρονου που νοσηλέυεται στην εντατική

Σημειώνεται ότι το άτυχο αγοράκι νοσηλεέυται διασωληνωμένο και σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στην εντατική του νοσοκομείο «Αττικόν», καθώς ανασύρθηκε χωρίς της αισθήσεις του από φλεγομένο διαμέρισμα στον Κολωνό.

Από την πλευρά της, η μητέρα του 5χρονου παρακαλά να γίνει ένα θαύμα και να σωθεί το παιδί της. «Να γίνει ένα θαύμα να ξυπνήσει το κεφαλάκι του. Να προσευχηθεί και ο κόσμος για το παιδί να γίνει ένα θαύμα, μόνο αυτό λέω. Τίποτα άλλο...», λέει και εκείνη στην κάμερα του Star ξεσπώντας σε κλάματα.

Ο πατέρας των παιδιών συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Στη συνέχεια οδηγήθηκε στο αυτόφωρο, όπου πήρε προθεσμία για να δικαστεί την Τετάρτη. 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ