Κοινωνία

Κρήτη-Βιασμός 21χρονου από καθηγητή ξιφασκίας: Καταγγελία και από την πρώην σύντροφό του

Στον φερόμενο δράστη άρεσε να ντύνεται με ρούχα πολεμιστών του Μεσαίωνα και ανέβαζε τακτικά φωτογραφίες με αντίστοιχες ενδυμασίες.

Ο 36χρονος, που έχει αφεθεί προσωρινά ελεύθερος, έχει αρνηθεί τις κατηγορίες του 21χρονου.

Σύμφωνα με την καταγγελία, όλα έγιναν στις 24 Οκτωβρίου, όταν ο καθηγητής είχε φιλοξενήσει τον μαθητή στο σπίτι του, για να πάνε μαζί για προπόνηση την επομένη. Σύμφωνα με το φερόμενο θύμα, δύο φορές ο προπονητής προχώρησε σε γενετήσιες πράξεις εναντίον του.

Καταγγελία και από την πρώην σύντροφο του προπονητή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εν τω μεταξύ, καταγγελία εις βάρος του προπονητή έχει κάνει και η πρώην σύντροφός του. Η εν λόγω γυναίκα είχε ζητήσει βοήθεια από αστυνομικούς του γραφείου Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας, αναφέροντας πως στους τρεις μήνες που είχε σχέση μαζί της ήταν βίαιος και προσβλητικός απέναντί της.

Οπως κατήγγειλε, τον περασμένο Απρίλιο την έπιασε από τον αυχένα και χτυπούσε το κεφάλι της βίαια στα πλακάκια του μπάνιου, ενώ τον Σεπτέμβριο τη χτύπησε με ένα σκουπάκι στο πρόσωπο και στα πόδια. Από τα χτυπήματα είχε αιμορραγία και συμπτώματα διάσεισης, με το ΠΑΓΝΗ να επιβεβαιώνει τα τραύματά της.

Ο ίδιος, μιλώντας στον Alpha, αρνήθηκε τις κατηγορίες, λέγοντας πως πρόκειται για «ασύστολα ψεύδη» και απειλώντας για «νομικές συνέπειες μετά από αυτό», σημειώνοντας πως για έναν χρόνο προπονούσε το φερόμενο θύμα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ