Κοινωνία

Τραγωδία στην Αθηνών–Λαμίας: Αυτοκίνητο αναποδογύρισε – Νεκρή η γυναίκα

Νεκρή ανασύρθηκε μία γυναίκα όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε αναποδογύρισε στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας στο ύψος του Λογγού. Το θανατηφόρο τροχαίο έγινε λίγο πριν τις 14:00 το μεσημέρι στο ρεύμα προς Αθήνα, σύμφωνα με το lamiareport.gr.

Στο λευκό αυτοκίνητο επέβαιναν δυο γυναίκες οι οποίες πιθανότατα είχαν και συγγενική σχέση μεταξύ τους. Κάτω από άγνωστες συνθήκες το αυτοκίνητο χτύπησε στο τσιμεντένιο διάζωμα και στη συνέχεια τούμπαρε μέσα στην εθνική οδό.

Αμέσως στο σημείο έτρεξαν διερχόμενοι οδηγοί οι οποίοι προσπάθησαν να απεγκλωβίσουν τις δυο γυναίκες, ωστόσο ήταν αδύνατο και γι΄ αυτό κλήθηκαν πυροσβέστες από το Κλιμάκιο του Αγίου Κωνσταντίνου και η 7η ΕΜΑΚ από τη Λαμία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δείτε βίντεο από τις πρώτες στιγμές του δυστυχήματος όπου διερχόμενοι έτρεξαν να βοηθήσουν τις δυο γυναίκες και τους πυροσβέστες του Αγίου Κωνσταντίνου που κόβουν την πόρτα με τροχό για να τις απεγκλωβίσουν.

Τελικά οι πυροσβέστες του Αγίου Κωνσταντίνου που έφτασαν εκεί με δυο οχήματα και τέσσερις άνδρες κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τις δυο γυναίκες. Δυστυχώς η οδηγός ήταν νεκρή και η συνοδηγός βαριά τραυματισμένη.

Οι Αστυνομικοί του Α’  Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμου ερευνούν τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το θανατηφόρο τροχαίο.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Η Δύση είναι συγκλονισμένη-Το ρωσικό υπερμαχητικό αεροσκάφος Mig-41 θα έχει αποστολή την εξουδετέρωση δυτικών υπερηχητικών στόχων

Ο απόστρατος Στρατάρχης της ινδικής Πολεμικής Αεροπορίας ανέφερε για «ηλεκτρομαγνητικό όπλο παλμών» που αναπτύσσουν οι...