Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Έλληνας επιχειρηματίας συνελήφθη - Είχε σκοτώσει τη σύντροφό του στην Ταϊλάνδη

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένας 50χρονος άνδρας, ο οποίος πριν από δύο χρόνια σκότωσε στην Ταϊλάνδη τη σύντροφό του και εξαφανίστηκε, πιστεύοντας ότι ποτέ δεν θα βρουν τα ίχνη του.

Όμως, σε βάρος του οι Αρχές της Ταϊλάνδης εξέδωσαν διεθνές ένταλμα σύλληψης και ο Έλληνας επιχειρηματίας εντοπίστηκε στο σπίτι του στο κέντρο της Αθήνας και συνελήφθη.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ο δράστης σκότωσε τη γυναίκα με την οποία είχε σχέση πριν από δύο χρόνια σε ταξίδι αναψυχής στην Ταϊλάνδη, εγκαταλείποντας μάλιστα το πτώμα της μέσα στο ενοικιαζόμενο διαμέρισμα και φεύγοντας από τη χώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όταν επέστρεψε στην Αθήνα, συμπεριφερόταν σαν να μην έχει συμβεί τίποτα, συνέχισε τη ζωή και την καθημερινότητά του, επέστρεψε στις επαγγελματικές και οικογενειακές του υποχρεώσεις, προσποιούμενος ότι δεν έχει συμβεί το παραμικρό.

Οι αρχές ασφαλείας της Ταϊλάνδης όμως, που εντόπισαν το πτώμα της γυναίκας μέσα στο διαμέρισμα, λίγες ημέρες μετά τη δολοφονία, άρχισαν να ερευνούν την υπόθεση και με βάση τα στοιχεία που συγκέντρωσαν κατέληξαν ότι δράστης της δολοφονίας ήταν ο 50χρονος επιχειρηματίας.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών άρχισαν να ψάχνουν τον δράστη μόλις παρέλαβαν το διεθνές ένταλμα και χθες τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ