Κοινωνία

Περιουσία Γιώργου Τράγκα: «Δεν δήλωσε 30 εκατ. ευρώ στο πόθεν έσχες η Μαρία Καρρά»

Ένα έγγραφο που αριθμεί 30 σελίδες έφτασε στην εισαγγελία Αθηνών από την επιτροπή για το ξέπλυμα του μαύρου χρήματος, στο οποίο σύμφωνα με πληροφορίες του Mega η σύζυγος του Γιώργου Τράγκα, Μαρία Καρρά, φέρεται να μην είχε δηλώσει στο πόθεν έσχες 30 εκατ. ευρώ.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος στην εκπομπή LiveNews η έρευνα αφορά την περίοδο 2012-2022, όπου η σύζυγος του Γιώργου Τράγκα δεν είχε κάνει πόθεν έσχες για 5 χρόνια, ενώ τα υπόλοιπα 5 είχε καταγράψει πολύ μικρά ποσά.

Το συγκεκριμένο πόρισμα έρχεται στη συνέχεια του «θορύβου» που είχε υπάρξει για την περιουσία του Γιώργου Τράγκα και πώς την απέκτησε ο γνωστός δημοσιογράφος. Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως στο πόρισμα περιλαμβάνονται φωτογραφίες και βίντεο από ακίνητα του ζεύγους αξίας πολλών εκατομμυρίων.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Επεισόδιο στην Τουρκία με την Δέσποινα Βανδή: Aκύρωσε συναυλία όταν οι Τούρκοι διοργανωτές ανήρτησαν αφίσα του Ατατούρκ - Η απάντησή της

Μόλις η Δέσποινα Βανδή κατάλαβε πως στον χώρο ήταν αναρτημένο ένα πόστερ με την εικόνα του Κεμάλ Ατατούρκ ακύρωσε την...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...