Κοινωνία

Κρήτη: Το κύκλωμα των «11» - 5 προφυλακιστέοι για ναρκωτικά

Μετά από μία πολύωρη εξονυχιστική διαδικασία, εισαγγελέας και ανακρίτρια Ηρακλείου αποφάνθηκαν υπέρ της προφυλάκισης πέντε εκ των βασικών κατηγορουμένων στο κύκλωμα των ναρκωτικών με φερόμενο αρχηγό τον 44χρονο Ανωγειανό, έγκλειστο των φυλακών Χανίων.

Πιο συγκεκριμένα προφυλακίστηκαν ο αποκαλούμενος αρχηγός, δύο ξαδέρφια από την Αξό, 55 και 32 ετών, και οι δύο διακινητές του Ηρακλείου, 60 και 23 ετών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι υπόλοιποι έξι αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους. Πιο συγκεκριμένα ο 37χρονος αδερφός του 44χρονου Ανωγειανού αφέθηκε με τους όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης τρεις φορές το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα.

Απολογούνται οι "11" για το κύκλωμα των ναρκωτικών

Νωρίς το πρωί είχε καταθέσει στην ανακρίτρια η σύζυγος του που είχε στην αγκαλιά της το νεογέννητο μωρό τους. Κατά την Αστυνομία ο 37χρονος είχε περιφερειακό ρόλο καθώς έκανε εν μέρει τον «εισπράκτορα», όμως η δίωξη που είχε ασκηθεί σε βάρος του ήταν για εγκληματική οργάνωση.

Ακόμα ο έτερος κατηγορούμενος από την Αξό αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Οι υπόλοιποι τέσσερις επίσης αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικό όρο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Πανικός στο Κίεβο ενώ οι Ρώσοι ετοιμάζουν επιχείρηση-κεραυνό-Οι ΗΠΑ διαθέτουν κεφάλαια για την Ουκρανία για μερικές ακόμη εβδομάδες

Τριάντα Ρεπουμπλικάνοι βουλευτές συνυπέγραψαν επιστολή με την οποία ενημέρωσαν τον Λευκό Οίκο ότι απορρίπτουν το...