Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Βιασμός 28χρονης - Κορινθία: «Υπάρχει περίπτωση αποκόλλησης στα μάτια» λέει η δικηγόρος της

«Υπάρχει πιθανότητα για κάποια αποκόλληση στα μάτια της» λέει, μιλώντας στο newsit.gr, η Χριστίνα-Ελένη Παναγή, η δικηγόρος της 28χρονης γυναίκας που έπεσε θύμα απαγωγής και βιασμού από τον εν διαστάσει σύζυγό της την περασμένη Τετάρτη στην Αλμυρή Κορινθίας. Η δικηγόρος της αναφέρει ότι η άτυχη γυναίκα «θα πρέπει να κάνει επανέλεγχο στα μάτια γιατί έχει αρκετά χτυπήματα», ωστόσο όπως μας αναφέρει «η κλινική της εικόνα βελτιώνεται».

Σύμφωνα με την δικηγόρο της γυναίκας, η οποία προσπαθεί να συνέλθει από το μεγάλο σοκ που υπέστη την περασμένη Τετάρτη (28.09.2022), «πλέον μόνη της έννοια είναι τα παιδιά της, καθώς στην κλειστή κοινωνία έχουν ενημερωθεί για το περιστατικό και η ίδια θέλει να τα προστατεύσει ψυχολογικά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι σκηνές θρίλερ για την 28χρονη εκτυλίχθηκαν την περασμένη Τετάρτη (28.09.2022) όταν ο 33χρονος εν διαστάσει σύζυγό της, τής έστησε καρτέρι έξω από το κατάστημα που εργαζόταν η γυναίκα στην περιοχή Αλμυρή και όταν την είδε να βγαίνει της επιτέθηκε. Η γυναίκα φώναζε για βοήθεια αλλά ήταν μόνη.

Ο 33χρονος Αλβανός με το ένα χέρι κρατούσε το τιμόνι και με το άλλο τη χτυπούσε στο πρόσωπο. Σε μία ερημική περιοχή κατηγορείται ότι προσπάθησε να της βάλει φωτιά στα μαλλιά. Λίγο αργότερα την πήγε και πάλι με τη βία στο πατρικό του και εκεί κατηγορείται ότι την βίασε. Μετά από ώρες η 28χρονη πήγε σε αστυνομικό τμήμα και έκανε καταγγελία, με τις έρευνες για τον εντοπισμό του άντρα που υπέδειξε. Ο 33χρονος άντρας συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα.

Μετά την απολογία του σήμερα (3.10.2022), ο δράστης οδηγήθηκε στις φυλακές Τρίπολης ενώ προηγουμένως είχε αρνηθεί μερικές από τις κατηγορίες που τον βαραίνουν, αυτές του βιασμού και της αρπαγής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, το πρώην ζευγάρι με δύο ανήλικα παιδιά, χώρισε πέρσι, ωστόσο το φετινό καλοκαίρι έκαναν μία προσπάθεια να είναι ξανά μαζί, ωστόσο η άτυχη γυναίκα έμελλε να ζήσει μία κόλαση στα χέρια του εν διαστάσει συζύγου της, που λίγο έλειψε να της κοστίσει τη ζωή.

«Υπήρξαν στο παρελθόν επεισόδια»

Ο αδελφός της 28χρονης μιλώντας στην εκπομπή Tlive με την Τατιάνα Στεφανίδου επιβεβαίωσε ότι υπήρξαν και στο παρελθόν επεισόδια. «Δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση. Όποια γυναίκα βιώνει κάτι τέτοιο να βγει να το πει και ελπίζω η δικαιοσύνη να κάνει το σωστό. Υπήρξαν στο παρελθόν επεισόδια, όμως ποτέ δεν πιστέψαμε ότι θα φτάσει σε αυτό το σημείο. Είμαι δίπλα της από την πρώτη στιγμή και είναι σοκαρισμένη. Δεν μιλούσε για κάποιο διάστημα, ήταν στεναχωρημένη και έκλαιγε. Πιστεύω ότι ακόμα δεν έχει συνειδητοποιήσει στο μυαλό της τι έχει γίνει. Βρίσκονταν σε άθλια κατάσταση. Ήταν σε διάσταση εδώ και αρκετό καιρό».

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ