Κοινωνία

Αιτωλοακαρνανία: Διάρρηξη σε σπίτι για πέμπτη φορά - Τα πήραν όλα

Κλέφτες έχουν στο παρελθόν εισβάλλει στο σπίτι του και του έχουν κλέψει κουφώματα από πόρτες και παράθυρα ενώ την τελευταία φορά άρπαξαν μέχρι και τις κουρτίνες. Μάλιστα όπως δήλωσε ο ίδιος «Τουλάχιστον άφησαν τις πόρτες για να μπορεί να το κλειδώσει».

Σε προηγούμενη διάρρηξη είχαν πάρει οικιακές συσκευές, σερβίτσια και άλλο οικιακό εξοπλισμό, όπως καρέκλες, τηγάνια, μαχαίρια, αλλά και είδη προσωπικής υγιεινής και ντενεκέδες με λάδι.

«Σε λιγότερο από 20 χρόνια ήρθαν για πέμπτη φορά να με ληστέψουν, πήραν πράγματα απλά για να κάνουν τη ζημιά. Στο παρελθόν, μου έχουν πάρει μέχρι τα κουφώματα και τις πόρτες. Σκέφτομαι να αφήνω το κλειδί, να μπαίνουν και να μην κάνουν καταστροφές. Δεν ξέρω τι να κάνω», δήλωσε ο ιδιοκτήτης στο MEGA.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Η Τουρκία «έγραψε» εκεί που ξέρει την Ελληνική Ρηματική Διακοίνωση απογείωσε το ΚΑΑΝ και έκλεισε την περιοχή μεταξύ Μυκόνου και Χίου

Νέες παράνομες Τουρκικές NAVTEX συνεχίζουν να θέτουν θέμα αποστρατικοποίησης των νησιών και κλείνουν την καρδιά του...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Καταλήφθηκε η Παμπιέντα και προχωρούν στο Κουράχοβο οι Ρώσοι-Αμερικανός Συνταγματάρχης: Μέχρι τον Σεπτέμβριο τελειώνουν όλα στην Ουκρανία (Βίντεο)

Εισήλθαν οι Ρώσοι στο Κουράχοβο μετά την Μαρίνκα ενώ η Πολεμική τους Αεροπορία ισοπεδώνει ουκρανικές δυνάμεις στο...