Κοινωνία

Πύργος: Ηρωίδα ηλικιωμένη γιαγιά πάλεψε με ληστή μέσα στο σπίτι της

Μιλώντας στην τηλεόραση του Star, η ηλικιωμένη από τον Πύργο σπαράζει, περιγράφοντας τις εφιαλτικές στιγμές εναντίον του ληστή. «…Μου το έσπασε από πάνω, όπως με ταρακούναγε, φάε και τούτη, φάει κι εκείνη, και μου έχωσε μια μαχαιριά εδώ κι έχει κάνει μια τρύπα… και το κεφάλι μου, ραμμένο από ‘δω μέχρι την κορυφή…», περιγράφει και συγκλονίζει.

«Χθες έδωσε μία στην πόρτα, στην κουζινίτσα, δεν πρόλαβα εγώ, τα έχασα με τέτοια δύναμη, και μπαίνει μέσα και ήταν κουκουλωμένος. Άρχισε να σπρώχνει και να με χτυπάει ‘τα λεφτά γρήγορα, τα χρυσαφικά σου γρήγορα’» λέει η άτυχη γυναίκα.

Μάλιστα, όταν η γυναίκα δεν υπάκουσε σε αυτόν, ο θρασύτατος ληστής άρχισε να τη χτυπάει σε όλο της το σώμα με ένα σίδερο, ακόμα και στο κεφάλι της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Αφού είδε ότι δεν κάνει τίποτα, κράταγε κι ένα σίδερο, περίπου τόσο, και άρχισε να με κτυπάει στο κεφάλι πίσω, με έχουνε ράψει από εδώ μέχρι το σβέρκο, το αίμα άρχισε να πετάγεται, γεμάτο το σπίτι μέσα», λέει η ηλικιωμένη.

Το σπίτι της βρίσκεται σε απόμερη περιοχή του Πύργου. Αυτό φαίνεται πως προσπάθησε να εκμεταλλευτεί ο ληστής, που πήδηξε την καγκελόπορτα και μπούκαρε μέσα στο σπίτι. Όμως, η κ. Αγγελική δεν έχασε την ψυχραιμία της.

«Φώναζα δυνατά με όλη μου τη δύναμη, βοήθεια, βοήθεια, βοήθεια, κι αυτός φοβήθηκε, άκουσε αυτοκίνητο απ’ έξω κι έφυγε. Τώρα πως έφυγε, δεν ξέρω. Νόμιζε ότι με σκότωσε;» λέει η γυναίκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Πως έζησα, δεν το πιστεύω αυτό το πράγμα. Δεν το περίμενα ότι ζει άνθρωπος με τόσο ξύλο. Βγήκα σιγά-σιγά κι αυτός ήταν κρυμμένος, δεν είναι η πρώτη φορά, δεύτερη φορά ήρθε η ασφάλεια και το προλάβαμε, την τρίτη φορά άνοιξαν τα κεραμίδια από πάνω και μπήκανε μέσα» καταλήγει η ηλικιωμένη από τον Πύργο.

Σημειώνεται ότι ο επίδοξος ληστής συνελήφθη από τους άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας του Πύργου, μετά την περιγραφή που τους έδωσε η γυναίκα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

“Τρέχουν και δεν φτάνουν”: Μετά τις επιθέσεις με Ουκρανικά Drones αποδείχθηκε γυμνή η προστασία των Ρωσικών “πίσω αεροδρομίων”

Τα ουκρανικά UAV προσπάθησαν να επιτεθούν σε πολλά ρωσικά αεροδρόμια στα μετόπισθεν ταυτόχρονα, χρησιμοποιώντας τη...