Κοινωνία

Κόρινθος: «Μου χτυπούσε το κεφάλι στο ταμπλό» λέει η 28χρονη για τον εν διαστάσει σύζυγό της

Τον χειρότερο εφιάλτη της ζωής της έζησε μια 28χρονη μητέρα δύο ανήλικων παιδιών στην Αλμυρή Κορινθίας, όταν απήχθη, ξυλοκοπήθηκε και παραλίγο να καεί ζωντανή από τα χέρια του εν διαστάσει συζύγου της.

Ο δράστης είχε στήσει καρτέρι τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης έξω από το σπίτι της πρώην συζύγου του και, μόλις η 28χρονη βγήκε, την επιβίβασε με τη βία στο αυτοκίνητό της, κάθισε στη θέση του οδηγού και κατευθύνθηκε προς τον Ισθμό με τις πόρτες κλειδωμένες, ενώ συγχρόνως την χτυπούσε με γροθιές στο κεφάλι και το σώμα.

«Με άρπαξε από το κεφάλι και με χτυπούσε στο τζάμι του αυτοκινήτου και στο ταμπλό. Όταν σταμάτησε το αυτοκίνητο, με έβγαλε έξω και επειδή αρνήθηκα να βγάλω τα ρούχα μου, έκαψε με τον αναπτήρα το τριχωτό της κεφαλής μου και συνέχισε να με χτυπάει με γροθιές», περιέγραψε το θύμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, o κατηγορούμενος της είπε ότι σκόπευε να τη χτυπήσει το Σάββατο για να μην μπορεί να παραστεί στα βαφτίσια του δυόμιση ετών παιδιού τους. Η ίδια, αποκάλυψε στη δικηγόρο της για τις στιγμές φρίκης που έζησε στα χέρια του: «Όταν ήμουν στο σπίτι έκλεισα τα μάτια μου και περίμενα να πεθάνω».

Σύμφωνα με τη δικηγόρο της γυναίκας και στο παρελθόν είχαν υπάρξει κάποια επεισόδια τα οποία το θύμα δεν είχε το θάρρος να τα καταγγείλει. Φοβόταν τι θα ακουστεί και τι θα πουν στα παιδιά της. Ακόμα, όταν την είχε απαγάγει, φέρεται να την απειλούσε για να την τρομοκρατήσει, λέγοντάς της ότι θα την πετάξει από τη γέφυρα της Κορίνθου.

Η γυναίκα έχει εξεταστεί από ιατροδικαστή και έχει βγει από το νοσοκομείο και πλέον προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της για να μπορέσει να φροντίσει τα δύο παιδιά της.

Εξακολουθεί να έχει τραύματα στο πρόσωπο και ειδικότερα στα μάτια της, από τα χτυπήματα που δέχθηκε και κινδυνεύει ακόμη και με αποκόλληση του αμφιβληστροειδούς χιτώνα.

Μετά την απολογία του, ο 33χρονος πήρε το δρόμο για τις φυλακές.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...