Κοινωνία

Βόλος: Ο ληστής νόμιζε πως είχε βγάλει νοκ άουτ το θύμα με τις γροθιές που του έριξε

Ο ληστής επιτέθηκε στον πεζό και τον έριξε στο έδαφος. Τον τραυμάτισε με τις κλωτσιές και τις γροθιές που του έριξε, αλλά όπως αποδείχθηκε αυτά δεν ήταν αρκετά για να φύγει με τα χρήματα. Το θύμα τον καταδίωξε με τη βοήθεια περαστικού και λίγο αργότερα, ο νεαρός βρισκόταν στα χέρια της αστυνομίας.

Νέο βίαιο περιστατικό στο κέντρο του Βόλου προχθές Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου το βράδυ, με θύμα έναν 54χρονο. Περπατούσε αμέριμνος, όταν δέχθηκε χτυπήματα με γροθιές και κλωτσιές από νεαρής ηλικίας άνδρα, ο οποίος του πήρε το ποσό των 120 ευρώ και τράπηκε σε φυγή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

O δράστης προσέγγισε αλλοδαπό άνδρα, που κινούταν πεζός στην πόλη του Βόλου και με την άσκηση σωματικής βίας σε βάρος του, αφαίρεσε το πορτοφόλι του που περιείχε το χρηματικό ποσό των 120 ευρώ και προσωπικά του έγγραφα.

Στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή, ενώ το περιστατικό έγινε αντιληπτό και από διερχόμενο πολίτη, ακολουθώντας, μαζί με τον παθόντα, τον δράστη. Αστυνομικοί μετέβησαν άμεσα στο σημείο και συνέλαβαν τον δράστη, ενώ το αφαιρεθέν πορτοφόλι με το παραπάνω χρηματικό ποσό παρελήφθη από τον παθόντα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...