Κοινωνία

Βόλος: Τον χτύπησε για 120 ευρώ – Τον καταδίωξαν αστυνομικοί της ΟΠΚΕ

Ένας 23χρονος συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής (30/9) στον Βόλο από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. διότι, κινούμενος πεζός και πλησιάζοντας έναν 54χρονο υπήκοο Αλβανίας 54 ετών που περπατούσε επίσης πεζός, τον έριξε στο έδαφος και με τη χρήση σωματικής βίας (χτυπήματα με τα χέρια του και λακτίσματα), του απέσπασε από την τσέπη του παντελονιού του το χρηματικό ποσό των 120 ευρώ, καθώς επίσης και προσωπικά του έγγραφα.

Στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή, σύμφωνα με το ethessalia. Ο δράστης καταδιώχθηκε τόσο από τον παθόντα όσο και από διερχόμενο πολίτη που αντιλήφθηκε το εν λόγω περιστατικό, ενώ Αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. προστρέχοντας άμεσα στο σημείο, εντόπισαν τον δράστη που είχε ακινητοποιηθεί από τους προαναφερόμενους.

Ο 23χρονος οδηγήθηκε στην Υ.Α. Βόλου όπου και συνελήφθη, κατηγορούμενος για το αδίκημα της ληστείας, ενώ με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί ενώπιον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Βόλου. Το πορτοφόλι με το αναφερόμενο χρηματικό ποσό, παρελήφθησαν από τον παθόντα. Προανάκριση ενεργείται από την Υποδ/νση Ασφάλειας Βόλου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης