Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Μαίναλο: Πωλείται για 5,5 εκατ. το παραμυθένιο «Valley Spirit» (βίντεο)

Εκεί που το μπουτίκ - ξενοδοχείο δεσπόζει με το όλο σκηνικό να παραπέμπει σε παραμύθι ντυμένο με πλάνα από σαλέ των ελβετικών Άλπεων.

Μετά από σχεδόν τρία χρόνια λειτουργίας, το περίφημο All Seasons Paradise πωλείται από μεσιτικό γραφείο, με το αντίτιμο των 5.500.000 €, την πορεία του δημιουργού του στο χρόνο κι τις συζητήσεις για τα αίτια που οδήγησαν στο πωλητήριο, να κεντρίζουν το ενδιαφέρον στην τοπική κοινωνία και όχι μόνο.

Το μεσιτικό γραφείο που ανέλαβε να βρει αγοραστή διαφημίζει στην κεντρική του σελίδα τις εγκαταστάσεις. Αναφέρει πως το ξενοδοχείο εκτείνεται σ ένα κτήμα 21 στρεμμάτων, περιλαμβάνει 14 ξεχωριστές βίλες, με τους πελάτες να έχουν δυνατότητες για γυμναστική και άθληση στα γήπεδα, που βρίσκονται μέσα στο δάσος.

Παράγοντες της αγοράς βλέπουν πίσω από το πωλητήριο τις παρενέργειες του κορονοϊού και την ενεργειακή κρίση που ακολούθησε.

Δημιουργός του ξενοδοχείου ο επιχειρηματίας Μαρίνος Παράβαλος. Ο επιχειρηματίας που συνέδεσε το όνομά του, με την εκτόξευση της αλυσίδας καταστημάτων «Κωτσόβολος». Ήταν εκείνος που καθιέρωσε πρώτος τις δόσεις και κατέκτησε το κοινό.

Δείτε το βίντεο από το Mega

Ο Μαρίνος Παράβαλος, που γεννήθηκε στον Πειραιά το 1948 και αρχικά ασχολήθηκε με τη διαφήμιση, αγοράζει την έκταση στον Μαίναλο και αρχίζει να δημιουργεί. Οι βίλες που κατασκευάζει γίνονται γνωστές ως τα σπίτια του Κωτσόβολου. Καθώς εκεί μένει ο ίδιος και φιλοξενεί τους καλεσμένους του.

«Δεν υπάρχει βαθμολογική κλίμακα στην επιτυχία. Δεν θα μπορούσα να βαθμολογήσω, επειδή πιστεύω ακράδαντα ότι όταν φτάνεις στο σημείο να πεις ότι είσαι επιτυχημένος έχεις ήδη θέσει ένα τέρμα στην πορεία προς τον στόχο. Αυτό που μου αρέσει να πιστεύω είναι ότι είμαι ένας καλός δημιουργός και παραγωγός έργου», είχε δηλώσει ο επιχειρηματίας στο «Βήμα».

Το 2019 το μπουτίκ ξενοδοχείο ανοίγει, γίνεται γρήγορα πόλος έξης για τουρίστες, αλλά ο κορωνοϊός και τα lockdown, δεν επιτρέπουν να αναπτύξει πλήρως τη δυναμική του.

Την εύρεση αγοραστή έχει αναλάβει η Sotheby’s, με τον πρόεδρο του οργανισμού να έχει επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις και να δηλώνει εντυπωσιασμένος.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...