Κοινωνία

Μπλόκο σε διακινητή κάνναβης σε δρόμο της Μυτιλήνης

Η μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 1,3 γραμμαρίου που είχε στην κατοχή του ένας Έλληνας, όταν εντοπίστηκε να κινείται σε μια δημοτική οδό στη Μυτιλήνη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών και υποβλήθηκε σε έλεγχο, επιβεβαίωσε τα στοιχεία που είχαν ότι έκανε διακίνηση στο νησί.

Πράγματι, σε μια αποθήκη κοντά στο σπίτι του, βρέθηκαν τρεις συσκευασίες που περιείχαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 49,1 γραμμαρίων και μια ηλεκτρονική ζυγαριά, που χρησιμοποιούσε για να ζυγίζει τις δόσεις που διέθετε προς πώληση. Όλα κατασχέθηκαν και σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, με την οποία οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Μυτιλήνης.

Βρήκαν μεγάλο ποσό από την διακίνηση κάνναβης

Πολύ χρήμα έφερε στο φως η στοχευμένη έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών στο σπίτι ενός 39χρονου Έλληνα στο Αγρίνιο, το απόγευμα της Τετάρτης. Ο δράστης είχε στην κατοχή του μετρητά ύψους 10.550 ευρώ που προέρχονταν από την πώληση του παράνομου εμπορεύματός του, ενώ στο σπίτι κατασχέθηκαν 330 γραμμάρια αποξηραμένης ακατέργαστης κάνναβης και μια ζυγαριά ακριβείας. Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.
 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...