Κοινωνία

Απίστευτο περιστατικό στη Θεσσαλονίκη: Λύκος αλωνίζει έχοντας στο στόμα του ένα γατάκι

Συγκλονιστικές εικόνες κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες απεικονίζοντας ένα λύκο ο οποίος αλωνίζει στον κεντρικό δρόμο των Κουφαλίων Θεσσαλονίκης ενώ στο στόμα του κράτα ένα αδέσποτο γατάκι. Εικάζεται ότι είναι ο ίδιος λύκος που πριν από λίγες ημέρες δάγκωσε και σκότωσε ένα μικρό σκυλί.

Ο Α. Γκαβανίδης, εθελοντής φιλόζωος, μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 ανέφερε ότι «υπήρχαν κι άλλα περιστατικά. Λύκος δάγκωσε σκύλο, τον πήγε στο σπίτι ο ιδιοκτήτης και πέθανε την επόμενη ημέρα. Έχουμε μιλήσει με ειδικούς υπάρχει όντως μια αγέλη στα Κουφάλια, υπάρχουν και κουτάβια. Μας έχουν πει ότι ο λύκος ίσως είναι ο ίδιος και τον έχει διώξει η αγέλη του και κάνει αυτά τα πράγματα πλέον κατεβαίνει στο χωριό δαγκώνει σκυλιά γάτες ότι βρει. Ψάχνει το εύκολο θήραμα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα τελευταία περιστατικά επίθεσης από λύκους στη Θεσσαλονίκη έχουν θορυβήσει τους κατοίκους, οι οποίοι ζητούν ενημέρωση.

«Θα πρέπει να γίνει ενημέρωση, να ξέρει ο κόσμος τι πρέπει να κάνει σε αυτές τις περιπτώσεις. Δεν χρειάζεται να φοβούνται όλοι τους λύκους. Δεν σημαίνει ότι οι λύκοι θα ορμήσουν στους ανθρώπους ωστόσο θα πρέπει να προσέχουν, να φυλάνε τα ζώα τους να αποφεύγουν τις βραδινές ώρες να βγαίνουν έξω. Να γίνει μια ενημέρωση να ξέρει ο κόσμος τι να κάνει», πρόσθεσε ο κ. Γκαβανίδης.

Σημειώνεται ότι επιθέσεις έχουν καταγραφεί και σε κτηνοτροφικές μονάδες, οι οποίες έχουν ως αποτέλεσμα οικονομικές ζημίες για τις επιχειρήσεις.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές