Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Δίκη Φιλιππίδη - Δ. Αρβανίτης: Η Ελπίδα Νίνου είναι συνεργός, τα ήξερε (βίντεο)

Στο Πρωινό του ΑΝΤ1 και τον δημοσιογράφο Ισίδωρο Φίκαρη μίλησε ο Δημήτρης Αρβανίτης τόσο για τις εξελίξεις γύρω από την δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη όσο και την στάση της συζύγου του, Ελπίδας Νίνου.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι κατά τη γνώμη μου ένας αυτοκαταστροφικός τύπος. Ήταν πάντα έτσι. Ήταν επιθετικός παντού. Δεν κουνάω το δάχτυλο ότι «πρέπει να τον κρεμάσουμε στον τοίχο» αλλά αν ξεφύγεις μια φορά είναι πολύ διαφορετικό από το να ξεφεύγεις συνέχεια.

Και τώρα δυστυχώς για αυτόν τον άνθρωπο, δεν πρόσεξε, δεν χαλιναγώγησε τον εαυτό του να εκπληρώσει την κακή του διάθεση» δήλωσε, αρχικά, ο Δημήτρης Αρβανίτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Η Ελπίδα Νίνου είναι ένας άνθρωπος ο οποίος προφανώς δεν έχει προσωπικότητα. Αν έχεις προσωπικότητα και έχουν συμβεί όλα αυτά, τουλάχιστον έχεις αμφιβολίες. Αυτή βγαίνει και μιλάει σαν να μην τρέχει τίποτα και σαν να μην έχει συμβεί τίποτα δίπλα της. Και φαίνεται κατά τη γνώμη μου ότι είναι συνεργός, τα ήξερε και δεν αντιδρούσε».

«Αντίθετα κοίταζε πως θα τα καπελώσει. Καταλαβαίνω ένα πάθος αλλά εδώ πέρα έχουμε μια παθητική θέση δική της που, αυτό για μένα είναι το τραγικό, γίνεται αυτές τις μέρες ενεργητική» συμπλήρωσε ο Δημήτρης Αρβανίτης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1.

Δείτε το σχετικό βίντεο

https://youtu.be/0OztdG4Dhmc

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ