Κοινωνία

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Στάσεις εργασίας την Τρίτη (06/09/22)

Οι εργαζόμενοι της ΤΡΑΙΝΟΣΕ διαμαρτύρονται για τις επιθέσεις που δέχονται από επιβάτες, τονίζοντας ότι κινδυνεύει η σωματική τους ακεραιότητα. Στη ανακοίνωση τους, αναφέρουν: “Η προκήρυξη της παραπάνω απεργιακής κινητοποίησης αποτελεί το έσχατο μέσο στο οποίο καταφεύγουμε για την προστασία της υγείας, της σωματικής ακεραιότητας και της αξιοπρέπειας όλων των εργαζόμενων στις αμαξοστοιχίες στους σταθμούς και στα λεωφορεία της HELLENIC TRAIN.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι εργαζόμενοι στις αμαξοστοιχίες, στους σταθμούς και στα λεωφορεία , συνεχίζουν να υφίστανται κατά τη διάρκεια της εργασίας τους επιθέσεις από επιβάτες, παραβατικούς ή και απλά εξαγριωμένους και να αντιμετωπίζουν κινδύνους για τη σωματική ακεραιότητά τους και την υγεία τους. Μόνο τον Αύγουστο είχαμε τρεις επιθέσεις με βιαιοπραγίες και πολυάριθμες λεκτικές επιθέσεις με απειλές, εναντίον εργαζομένων στις αμαξοστοιχίες και στους σταθμούς.

Η κατάσταση αυτή δεν είναι ανεκτή. Διαμαρτυρόμαστε έντονα για την ως άνω επικίνδυνη κατάσταση και καλούμε όλους τους υπεύθυνους να λάβουν άμεσα μέτρα για την προστασία των εργαζομένων”.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στρατός Ξηράς 0

Το ελληνικό σύστημα LASER “Μινώταυρος” έγινε αντικείμενο έρευνας ξένων εταιρειών-Εξουδετερώνει στόχους άνω των 23000 ποδών (Βίντεο)

Θα τοποθετηθεί σε νησιά μικρονήσους κατά τουρκικών drone-Σούκος : Πρέπει να τα τοποθετήσουμε τα συστήματα στα νησιά για...