Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Πολεμικό Ναυτικο: Ράγισαν καρδιές οι επικήδειοι για τη 19χρονη ναυτική δόκιμο (βίντεο - upd)

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο για την αγάπη που πήρα αυτές τις μέρες σε όλο τον Γολγοθά που τράβηξα μια βδομάδα στην Ιταλία και σε αυτό που ζω τώρα», είπε ο συντετριμμένος πατέρας της 19χρονης δοκίμου, Στέλιος Κορδαμπάλος λίγο μετά την κηδεία και την ταφή της κόρης του.

Ράγισαν καρδιές οι επικήδειοι των συμφοιτητών της, στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχιλλίου στη Λάρισα, όπου τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία της 19χρονης Θάλειας.

Οι γονείς της συντετριμμένοι, μέσα στον ναό, δεν μπορούσαν να στεγνώσουν τα δάκρυα από το πρόσωπό τους.

Δείτε το βίντεο από το Mega

 

«Ήρθαμε σήμερα εδώ, οι συγγενείς, οι φίλοι σου και όσοι είχαμε την τιμή να σε γνωρίσουμε. Ο πόνος μας είναι αβάστακτος. Αγωνίστηκες πολύ, ξεπέρασες κάθε εμπόδιο, με τους κόπους και τις θυσίες σου έγινες πρότυπο δοκίμου. Η στάση σου απέδειξε πως ήσουν παράδειγμα προς μίμηση. Θα σε θυμόμαστε να χαίρεσαι, να χορεύεις μαζί μας και να μας γεμίζεις ζωντάνια και λεβεντιά. Μας έκανες να νιώθουμε περήφανοι που είμαστε δόκιμοι. Μετανιώνω προσωπικά που δεν είμαι καλός χορευτής και δεν πρόλαβα να χορέψω μαζί σου έναν τελευταίο χορό. Θα σε αγαπάμε για πάντα και είμαστε περήφανοι για εσένα. Καλό παράδεισο, θα ζεις για πάντα στις καρδιές μας», λέει στον επικήδειο ένας συμφοιτητής της.

https://youtu.be/Ke5MjdSaQOI

«Αυτό που μπορώ να σου διαβεβαιώσω, Θάλεια, είναι ότι δεν θα ξεχάσει κανείς μας, όλες τις στιγμές που περάσαμε μαζί. Μπορεί να έφυγες αλλά θα είσαι πάντα μια από εμάς», είπε στον επικήδειο του ένας άλλος συμφοιτητής της.

Επικήδειους εκφώνησαν ακόμα ένας ξάδερφος της και ο αρχηγός του Πολεμικού Ναυτικού.

Από νωρίς το πρωί  συγγενείς και φίλοι περνούσαν από το σπίτι της οικογένειας για να συμπαρασταθούν στους γονείς της. Τα δάκρυα σπαρακτικά. «Δεν υπάρχουν λόγια για τη Θάλεια, δεν θα την ξεχάσουμε ποτέ» λένε οι περισσότεροι από εκείνους που έφταναν στο πατρικό σπίτι της 19χρονης.

Στον Μητροπολιτικό Ναό που γίνεται η κηδεία οι γονείς έφεραν κουφέτα και γλυκά. Αυτά που ονειρεύονταν να φτιάξουν όταν η 19χρονη Θάλεια Κορδαμπάλου θα ανέβαινε τα σκαλιά της εκκλησίας, ντυμένη νύφη.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...