Κοινωνία

Μόλις άκουσε το γαμπρό.....ακύρωσε το γάμο στα σκαλιά της εκκλησίας

Μια νύφη μοιράστηκε στο Reddit τη θλιβερή ιστορία της ακύρωσης του γάμου της την τελευταία στιγμή, εξαιτίας της συμπεριφοράς του συντρόφου της προς τη 16χρονη κόρη της που είχε αποκτήσει από προηγούμενη σχέση.

Η έφηβη είχε προσφερθεί να συμμετάσχει στη διακόσμηση του γάμου, αξιοποιώντας την αγάπη της για την τέχνη του οριγκάμι και κάνοντας κατασκευές για το τραπέζι της δεξίωσης. Η μητέρα της την άφησε, φυσικά, να διοχετεύσει τη δημιουργικότητά της στη διοργάνωση του event.

Μια μέρα, που συζητούσαν για το γάμο, η κόρη της νύφης σχολίασε πόσο ανυπομονούσε να λάβει μέρος στη διακόσμηση, αλλά ο γαμπρός εξέφρασε τις αμφιβολίες του για την επιτυχία της ιδέας, λέγοντας στη μητέρα του κοριτσιού, σύμφωνα με τη δική της μαρτυρία, ότι του φαινόταν «παιδαριώδης». Αυτό το σχόλιο οδήγησε το ζευγάρι σε καβγά, αλλά τελικά η νύφη αποφάσισε να κάνει στην άκρη το θυμό της.

Ωστόσο ο γαμπρός ήταν αποφασισμένος να μην αφήσει την κόρη της να προσθέσει τη δική της πινελιά στη διακόσμηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μια μέρα η νύφη επιστρέφοντας σπίτι, βρήκε την κόρη της να κλαίει: «Μου είπε ότι λυπάται που καταστρέφει το γάμο μου με τις ιδέες της και ότι θα με αποζημιώσει για το χαρτί». Όταν η γυναίκα τη ρώτησε τι εννοεί, το κορίτσι απάντησε ότι ο σύντροφός της μαμάς της είχε σχολιάσει πως με τις ιδέες της κατέστρεφε το γάμο τους και ότι το ίδιο πίστευε και η μητέρα της.

Αυτό το γεγονός ήταν η σταγόνα που έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει: Η νύφη αποφάσισε να ακυρώσει, τελευταία στιγμή, το γάμο της: «Του είπα -έγραψε αργότερα- ότι δεν έχει δικαίωμα να ντροπιάζει την κόρη μου και να υποτιμά την εκπληκτική δουλειά της και πως έπρεπε να κάνουμε ένα διάλειμμα».

Στην πορεία ανακάλυψε ότι ο παρ’ ολίγον σύζυγός της είχε συμπεριφερθεί άσχημα στην κόρη της και σε άλλες περιστάσεις: «Η κόρη μου μού είπε ότι όταν έλειπα πολλές φορές τής έλεγε ότι η τέχνη της ήταν απαίσια και ότι θα συμφωνούσα κι εγώ μαζί του αν δεν ήμουν η μητέρα της».

Κάποιοι χρήστες του Reddit διαβάζοντας την ιστορία της κατέκριναν στα σχόλια τη συμπεριφορά του συντρόφου της και δήλωσαν σοκαρισμένοι από τα ψέματα που εκείνος είχε πει στην κόρη της, προσθέτοντας ότι αν είχαν μείνει μαζί, σίγουρα θα τους δημιουργούσε προβλήματα στο μέλλον: «Για να περάσει το δικό του, είπε ψέματα στην κόρη σου. Ισχυρίστηκε ότι έτρεφες άσχημες σκέψεις και συναισθήματα για εκείνη, κάτι που δεν ήταν αλήθεια. Πρόδωσε και τη δική σου εμπιστοσύνη και τη δική της και την έκανε να αμφιβάλλει για τη σχέση σου με εκείνη».

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...