Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Μύκονος: Μπήκε και ψώνισε με πλαστά χαρτονομίσματα σε πασίγνωστο οίκο μόδας

Τα πλαστά χαρτονομίσματα που είχε στην τσέπη τον έκαναν να αισθάνεται ασφάλεια. Ο 21χρονος μπήκε στο κατάστημα και αφού διάλεξε, πέρασε από το ταμείο. Εκεί η υπάλληλος διαπίστωσε ότι τα πέντε χαρτονομίσματα των 500 ευρώ ήταν ύποπτα και ειδοποίησε τον υπεύθυνο. Αμέσως μετά έφτασε στο σημείο η αστυνομία. Την επόμενη μέρα, η προσαγωγή του νεαρού τουρίστα μετατράπηκε σε σύλληψη, αφού αποδείχθηκε πως επρόκειτο για πλαστά χαρτονομίσματα.

Στη σύλληψη ενός 21χρονου από το Ισραήλ προχώρησε η υποδιεύθυνσης ασφάλειας Μυκόνου, καθώς είχε στην κατοχή του πλαστά χαρτονομίσματα των 500 ευρώ. Ο 21χρονος την Τετάρτη (24/8) μπήκε σε κατάστημα πασίγνωστου οίκου μόδας στη Χώρα του νησιού. Αφού έκανε τα ψώνια του, έφτασε η ώρα της πληρωμής στο ταμείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εκεί έβγαλε πέντε χαρτονομίσματα των 500 ευρώ. Κατά τον έλεγχο που έγινε από τον υπάλληλο του καταστήματος προέκυψαν αμφιβολίες για τη γνησιότητα των χαρτονομισμάτων και ειδοποιήθηκε η ΕΛΑΣ.

Την επόμενη μέρα το πρωί ακολούθησε νέος έλεγχος σε υποκατάστημα τράπεζας και διαπιστώθηκε ότι ήταν καταφανώς πλαστά. Η προσαγωγή του 21χρονου Ισραηλινού μετατράπηκε σε σύλληψη.

Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχει διακινήσει κι άλλα πλαστά χαρτονομίσματα στη Μύκονο, καθώς επίσης και για το εάν έδρασε μόνος του υπάρχει κύκλωμα πού έχει φτάσει αυτές τις μέρες στο «νησί των Ανέμων». 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ