Κοινωνία

Μύκονος: Σε απόγνωση οι κάτοικοι που δεν μπορούν να κοιμηθούν λόγω των ατελείωτων πάρτι

Τόσο οι κάτοικοι του νησιού των Ανέμων, όσο και οι ξενοδόχοι έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά, καθώς τα μεταμεσονύκτια πάρτυ με υπερβολικά ντεσιμπέλ σε ιδιωτικές βίλλες, τα οποία διαταράσσουν την κοινή ησυχία, συνεχίζονται με αμείωτη ένταση.

Ενδεικτικό όλων των παραπάνω, αποτελεί η διοργάνωση γνωστού φεστιβάλ στην περιοχή Καλό Λιβάδι, το οποίο προκαλεί θόρυβο και γενικότερη ρύπανση και αναγκάζει τους κατοίκους είτε να κλείνονται στα σπίτια τους σφραγίζοντας πόρτες και παράθυρα, είτε να μετακομίζουν σε φίλους και συγγενείς σε άλλες περιοχές του νησιού προκειμένου να βρουν την ησυχία τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παράλληλα, τα ξενοδοχεία της περιοχής πρέπει εκτός της όλης κατάστασης να διαχειριστούν και τα παράπονα και την δυσαρέσκεια των πελατών τους που έκαναν την επιλογή ξενοδοχείου βάσει κριτηρίων ηρεμίας και χαλάρωσης.

Όπως θα δείτε στο βίντεο που δίνει στη δημοσιότητα το Mykonos Live TV, το ρολόι δείχνει έξι τα ξημερώματα (του Σαββάτου) και το πάρτυ με δυνατή μουσική και φωτορρυθμικά καλά κρατεί.

Μάλιστα, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα, άδειες δεν απαιτούνται από πουθενά, ώρες κοινής ησυχίας δεν τηρούνται, ενώ οι έλεγχοι από οποιαδήποτε επίσημη υπηρεσία δε γίνονται με την πρόφαση της ιδιωτικότητας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ