Κοινωνία

Β. Σποράδες: Σταδιακή ηλεκτρόδοση μέσω του υποσταθμού του Λαύκου Πηλίου

Αποκαθίσταται σταδιακά, ύστερα από 2,5 ώρες, η ρευματοδότηση στα τρία νησιά των Βορείων Σποράδων, η οποία είχε διακοπεί, στο μεγαλύτερο μέρος τους, από τις 07:30.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το black out, δεν οφείλεται – σύμφωνα με πληροφορίες – σε βλάβη που σημειώθηκε στο νέο υποσταθμό του ΑΔΜΗΕ στην Εύβοια, ο οποίος, μέσω υποθαλάσσιας γραμμής, ηλεκτροδοτεί εδώ και λίγο διάστημα τα νησιά και πρόκειται επίσημα, να εγκαινιαστεί την ερχόμενη Δευτέρα 29 Αυγούστου.

Η βλάβη επηρέασε το 85% της έκτασης των τριών νησιών και η προσωρινή λύση που δόθηκε, είναι να ρευματοδοτηθούν μέσω του παλιού υποσταθμού, στον Λαύκο Πηλίου μέχρις ότου αποκατασταθεί η βλάβη στον υποσταθμό της Εύβοιας.

Να σημειωθεί πως ο ΑΔΜΗΕ έθεσε σε λειτουργία της ηλεκτρική διασύνδεση της Σκιάθου (και από εκεί, της Σκοπέλου και της Αλοννήσου) μέσω Εύβοιας, από τη Δευτέρα 11 Ιουλίου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...