Κοινωνία

Πάτρα: Σάλος με «ροζ» βίντεο που κυκλοφορεί

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες στην Πάτρα, με ένα βίντεο ερωτικού περιεχομένου που φέρεται να έχει γυριστεί σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης της πόλης, με πρωταγωνιστές δύο υπαλλήλους τους καταστήματος και δύο νεαρές κοπέλες.

Στο βίντεο, που φαίνεται να έχει γυριστεί χαράματα στον προαύλιο χώρο του νυχτερινού κέντρου, οι δύο άγνωστες κοπέλες ερωτοτροπούν με τους δύο νεαρούς που εργάζονται στο κατάστημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα patrasevents.gr, το βίντεο φαίνεται να έχει τραβηχτεί από τον έναν εκ των δύο υπαλλήλων, ενώ δεν γίνεται αντιληπτό αν οι κοπέλες γνώριζαν ότι βιντεοσκοπούνται.

Το εν λόγω βίντεο έχει αρκετά μεγάλη διάρκεια και -σύμφωνα πάντα με την τοπική ιστοσελίδα- όπως αναφέρουν όσοι έχουν δει τις επίμαχες σκηνές οι δύο κοπέλες φέρονται απολύτως φυσιολογικά και δεν δείχνουν να είναι μεθυσμένες.

Οι δύο πρωταγωνιστές του όλου σκηνικού δεν κράτησαν μυστική τη συνεύρεση τους, δείχνοντας το…. κατόρθωμα τους και έτσι το βιντεάκι έχει γίνει viral στην τοπική κοινωνία της Πάτρας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές