Κοινωνία

Σε θρίλερ εξελίσσεται το καλοκαίρι: 4 θάνατοι ηλικιωμένων σε μία ημέρα σε παραλίες της Ελλάδας

Τέσσερις ηλικιωμένοι έχασαν τη ζωή τους σήμερα, Παρασκευή, ενώ κολυμπούσαν σε τέσσερις διαφορετικές  περιοχές της χώρας.

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε τις πρωινές ώρες από τη θαλάσσια περιοχή του Β΄ Αλιπέδου Αλίμου, 89χρονη ημεδαπή.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Προανάκριση διενεργεί το Α’ Λιμενικό Τμήμα Φλοίσβου του Λιμεναρχείου Σαρωνικού ενώ παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.

Επίσης τις πρωινές ώρες ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Καλλιθέας Δήμου Κασσάνδρας, 84χρονη ημεδαπή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στη γυναίκα αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από λουόμενους ενώ στη συνέχεια διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Κασσάνδρας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης.

Τις μεσημβρινές ώρες ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από την παραλία Αρτέμιδος Αττικής, γυναίκα ηλικίας περίπου 75-80 ετών, άρτιας και κανονικής σωματικής διάπλασης αναστήματος περίπου 1,65 με μαύρα μαλλιά.

Διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Σπάτων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.

Τέλος, τις μεσημβρινές ώρες η Λιμενική Αρχή Μήθυμναςενημερώθηκε για περιστατικό απώλειας των αισθήσεων 84χρονου, κατά την έξοδο του από την θάλασσα, στην περιοχή παραλίας Πέτρας Λέσβου.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Καλλονής, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Μήθυμνας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...