Κοινωνία

Κρήτη: Συγκλονίζει η χήρα του 51χρονου που καταπλακώθηκε από δέντρο

Συγκλονίζει η ανάρτηση της χήρας του αδικοχαμένου οδηγού μηχανής που καταπλακώθηκε από δέντρο, περιμένοντας στο φανάρι. Τελευταίο αντίο στον άτυχο άνδρα λένε συγγενείς και φίλοι.

Η θλίψη που επικρατεί στην Κρήτη για το τραγικό περιστατικό σε μία από τις πιο πολυσύχναστες οδικές αρτηρίες του Ηρακλείου, τη Λεωφόρο Δημοκρατίας, είναι μεγάλη.

«Άδικο, πολύ άδικο και ξαφνικό. Τριάντα χρόνια μαζί με 3 παιδιά, να σε χάσω με τρόπο που δεν μπορώ να πιστέψω. Καλό παράδεισο ψυχή μου», αναφέρει η σύζυγος του 51χρονου, που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή.

Δείτε βίντεο του cretapost.gr από το σημείο της απίστευτης τραγωδίας: 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υπενθυμίζεται ότι 51χρονος επιπλοποιός, βρήκε ακαριαίο θάνατο όταν καταπλακώθηκε από ένα τεράστιο δέντρο, την ώρα που είχε σταματήσει με το μηχανάκι του σε φανάρι, περιμένοντας να ανάψει το «πράσινο»!

Το απίστευτο συμβάν σημειώθηκε μπροστά σε δεκάδες περαστικούς και διερχόμενους οδηγούς, οι οποίοι αδυνατούσαν να πιστέψουν αυτό που έβλεπαν με τα ίδια τους τα μάτια…

Την ίδια στιγμή, συγκινεί η ανάρτηση της χήρας του αδικοχαμένου Πάνου, η οποία αναφέρει στο Facebook:

«Άδικο, πολύ άδικο και ξαφνικό. Τριάντα χρόνια μαζί με 3 παιδιά, να σε χάσω με τρόπο που δεν μπορώ να πιστέψω. Καλό παράδεισο ψυχή μου».

Η κηδεία του 51χρονου γίνεται στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Κυρίου, στο νέο κοιμητήριο Ηρακλείου, όπου και θα ψαλεί η νεκρώσιμος ακολουθία.

Κρήτη: Το χρονικό της τραγωδίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υπενθυμίζεται ότι το πρωτοφανές συμβάν σημειώθηκε περίπου στις 6 το απόγευμα της 18ης Αυγούστου επί της λεωφόρου Δημοκρατίας στο Ηράκλειο.

Ο άτυχος 51χρονος, που κινείτο με το μηχανάκι του, σταμάτησε στο φανάρι που υπάρχει για τους οδηγούς που θέλουν να στρίψουν αριστερά, διασχίζοντας κάθετα το αντίθετο ρεύμα της λεωφόρου για να μπουν στην οδό Καποδιστρίου.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο δικυκλιστής σταμάτησε στο «πορτοκαλί».

Το τεράστιο πεύκο που βρισκόταν στο πεζοδρόμιο αριστερά του, ξεριζώθηκε  ξαφνικά και καταπλάκωσε τον 51χρονο, ο οποίος σκοτώθηκε ακαριαία.

Παράλληλα, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αρχών για τη διαλεύκανση των αιτιών του δυστυχήματος.

Ο εισαγγελέας Ηρακλείου διέταξε προκαταρκτική εξέταση για να αποσαφηνιστούν πλήρως τα αίτια της πτώσης του δέντρου και να διαπιστωθεί εάν προκύπτουν ευθύνες από τους αρμόδιους φορείς.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...