Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Της έκανε πρόταση γάμου όταν του είπε πως έχει καρκίνο

Ο καρκίνος μετέτρεψε αρχικά το φως σε σκοτάδι. Η πρωταγωνίστρια της ιστορίας ζήτησε από τον αγαπημένο της, να χωρίσουν αλλά εκείνος δεν μπήκε στη διαδικασία να το σκεφτεί. Της έκανε πρόταση γάμου, παρέμεινε κοντά της, στη δύσκολη μάχη και σήμερα δηλώνει τυχερός γιατί έχει δίπλα του, την πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου. Πρόκειται για μια ιστορία αγάπης που προκαλεί συγκίνηση στη Θεσσαλονίκη και όχι μόνο.

Η Μαντώ είναι μία πανέμορφη γυναίκα η οποία πριν λίγα χρόνια ήταν ανέμελη και ονειρευόταν τον δικό της πρίγκηπα του παραμυθιού. Ρομαντική όπως η ίδια λέει είχε την καθημερινότητα της και απολάμβανε κάθε λεπτό της ζωής. Κάπου εκεί ο έρωτας της χτυπά την πόρτα, εκείνη ανοίγει και υποδέχεται στην καρδιά της τον Χάρη.

Τα δύο παιδιά ερωτεύονται με πάθος, καταστρώνοντας τη δική τους διαδρομή, το δικό τους σπιτικό, την οικογένειά τους. Όμως όταν κάνουμε σχέδια όπως λέει ο σοφός λαός ο Θεός γελά. Μέσα σε μια στιγμή το σκηνικό ευτυχίας αλλάζει και το φως γίνεται σκοτάδι. Μια εξέταση που θα κάνει η Μαντώ θα ακολουθήσει η διάγνωση. Καρκίνος στο στήθος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο κόσμος για την πανέμορφη κοπέλα «παγώνει» ξαφνικά. Γιατί σε εκείνην, γιατί τώρα… Καρκίνος. Χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Όλα καταρρέουν, σαν χάρτινος πύργος. Η Μαντώ, όπως λέει, μετά το αρχικό σοκ προσπαθεί να διαχειριστεί τα νέα δεδομένα στη ζωή της και αποφασίζει να ζητήσει από το Χάρη να χωρίσουν.

Όμως ο Χάρης στέκεται βράχος δίπλα της. Επιλέγει όχι απλά να μην χωρίσουν, αλλά της κάνει πρόταση να ενώσουν τις ζωές τους, να παντρευτούν. Μένει μαζί της. Τη στηρίζει σε μία δύσκολη και επίπονη περίοδο με χημειοθεραπείες, άγχος, στενοχώρια αλλά με εκείνον πάντα να της κρατά το χέρι και να της δίνει κουράγιο.

Σύμφωνα με το grtimes.gr, σήμερα ζουν ευτυχισμένοι και το πιο εντυπωσιακό είναι ότι ο Χάρης είναι εκείνος που κάθε μέρα λέει «ευχαριστώ» στη ζωή, επειδή του χάρισε «την πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου», ενώ σημειώνει ότι «μέσα από αυτή τη δοκιμασία της συζύγου του, έγινε ο ίδιος καλύτερος άνθρωπος».

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ