Κοινωνία

Σέριφος: Περιπέτεια για τέσσερις τουρίστες στη θάλασσα

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Σερίφου, από επιβαίνουσα του Ε/Π-Τ/Ρ-Ι/Φ σκάφους “ΡΙΤΣΑ” Ν.Π. 10482, ότι το εν λόγω σκάφος βρίσκεται σε δυσχερή θέση, λόγω μηχανικής βλάβης, με τέσσερις (04) αλλοδαπούς επιβαίνοντες, στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ του όρμου “ΚΟΥΤΑΛΑΣ” και του όρμου “ΚΑΛΟ ΑΜΠΕΛΙ” ν. Σερίφου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Άμεσα τέθηκε σε εφαρμογή το τοπικό σχέδιο έκτακτης ανάγκης και για την περιοχή απέπλευσε το Τ/Χ σκάφος “ΑΦΡΟΔΙΤΗ” Τ.Σ.43, προς παροχή συνδρομής. Το “ΡΙΤΣΑ” κατέπλευσε με ασφάλεια στον λιμένα Σερίφου, με τους ανωτέρω επιβαίνοντες καλά στην υγεία τους.

Από το περιστατικό δεν υπήρξε τραυματισμός και δεν προκλήθηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ από τη Λιμενική Αρχή Σερίφου απαγορεύτηκε ο απόπλους του “ΡΙΤΣΑ”, μέχρι προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Σύμβουλος Ερντογάν απειλεί 3 μεγάλα νησιά μας-Προσομοίωση ανακατάληψης νήσου από Γάλλους και Έλληνες πεζοναύτες προκαλεί σοκ σε Άγκυρα

Ι.Καραγκιούλ : (Θα κάνουμε δικά μας) Μοσούλη, Κιρκούκ, Χαλέπι, Τζαραμπλούς, Αφρίν, Ρόδο, Χίο, Λέσβο-Τουρκικός εθνικός...