Κοινωνία

Κυνοκομείο Σπάρτης: «Γίναμε αλυσίδα σωτηρίας γι΄αυτά τα πλάσματα»

Με ανάρτησή του στο Facebook, η εθελοντική ομάδα για τα αδέσποτα ζώα, μιλάει για τους έξι δύσκολους μήνες όπου εθελεντές και αρμόδιοι έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να σωθούν 401 πλάσματα που ζούσουν υπό άθλιες συνθήκες, μέσα σε ακαθαρσίες και σκελετούς άλλων σκύλων που «έφυγαν», αλλά και που ήταν δέκτες κακοποιητικής και βάναυσης συμπεριφοράς...

«Ένα τεράστιο ευχαριστώ πρώτα-πρώτα στο "Save a Greek Stray" που κατάφερε κι έσπασε τα λουκέτα και μας άνοιξε τις πόρτες κάνοντας όλες τις νομικές ενέργειες και παίρνοντας μαζί του 41 άρρωστα σκυλιά», γραφει η ανάρτηση, ενώ ευχαρίστησε και το «Zero Stray Pawject» και τη Σταματίνα Σταματάκου που συντόνισαν τις εργασίας αναδόμησης του κυνοκομείου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επιπλέον, ξεχωριστή θέση στη φροντίδα, σύμφωνα με τους φιλόζωους, κατείχε η κτηνίατρος Νεφέλη Σωτηρία Σίνου που «κυλίστηκε για τα σκυλιά μας στις λάσπες στις πιο αντίξοες συνθήκες», αλλά και ο κ. Γρήγορης Δημητριάδης για τη «μεγάλη στήριξή του, εξασφαλίζοντας την κτηνιατρική περίθαλψη όλων των ζώων των δημοτικών κυνοκομείων της Σπάρτης από εξετάσεις, εμβόλια, στειρώσεις, αποπαρασιτώσεις, μέχρι δύσκολα χειρουργεία και σοβαρές θεραπείες».

Το «ευχαριστώ» της ομάδας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ολόκληρη η ανάρτηση:

Υπενθυμίζεται ότι είχαν διαταχθεί τρεις συλλήψεις για τις με εντολή Θεοδωρικάκου, με την κατηγορία της κακοποίησης ζώων στα δημοτικά κυνοκομεία.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...