Κοινωνία

Σκιάθος: Τι έγραψε στο σημείωμά του ο 55χρονος αυτόχειρας

Οι τελευταίες πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα gegonota.news αναφέρουν ότι ήταν τα χρέη και τα δάνεια που οδήγησαν τον 55χρονο στο να προχωρήσει στην αυτοκτονία.

Κατά την ίδια πηγή αυτό αναφερόταν και στο ιδιόχειρο σημείωμα που άφησε ο 55χρονος και στο οποίο ανέφερε τους λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία. Ο 55χρονος φέρεται να ανέφερε ότι δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει την οικονομική καταστροφή και να στηρίξει τα τρία παιδιά του που ήταν ό,τι πολυτιμότερο είχε στον κόσμο.

Αυτοκτονία στη Σκιάθο: Φίλος του 55χρονου μιλά στο Newsbomb.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Δεν το περιμέναμε από αυτόν να το κάνει γιατί τα πράγματα πάντα τα αντιμετώπιζε με τη δική του προσπάθεια. Είχε ένα παραδοσιακό καφενείο που το έκλεισε, είχε χώρο εστίασης στις Κουκουναριές, ένα μάρκετ που διαχειρίζεται η αδερφή του» είπε για το τραγικό περιστατικό φίλος του επιχειρηματία που μίλησε στο Newsbomb.gr.

Ο ίδιος, μάλιστα,είχε συναντηθεί με τον 55χρονο πριν από λίγες ημέρες και, όπως είπε, δεν έδειχνε προβληματισμένος με κάτι. «Αυτές τις τρεις ημέρες τι συνέβη και τι άλλαξε τη ρότα τη ζωής του δεν το ξέρω» προσθέτει.

Περιγράφοντας, τέλος, τον άτυχο επιχειρηματία κάνει λόγο για έναν καλοσυνάτο άνθρωπος με τρία παιδιά, δύο κόρες 8 ετών και ένα αγόρι 12 ετών, ενώ η γυναίκα του είναι πρόεδρος στο σύλλογο γονέων και κηδεμόνων και πρόσφεραν στην κοινωνία.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Συνεντεύξεις 0

Ναύαρχος Τσαϊλάς στο ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ με αφορμή το UFUK: Να ενεργοποιηθούν γρήγορα τα ελικόπτερα ROMEO, τα εκσυγχρονισμένα αεροσκάφη P-3 ORION και τα μη επανδρωμένα Alpha 900 για το Π.Ν.

Με την ενεργοποίηση του πλοίου ηλεκτρονικού πολέμου, οι συντάκτες της τουρκικής στρατηγικής πλέον έχουν τη δυνατότητα...