Κοινωνία

Ηράκλειο: Απίστευτο - Παρέα Ολλανδών χτυπούσαν τους περαστικούς

Αστυνομικοί από το τμήμα της Χερσονήσου και άνδρες της ΔΙΑΣ κυνήγησαν και τελικώς κατάφεραν να περάσουν χειροπέδες στην παρέα των Ολλανδών που είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος για περαστικούς.

Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι τέσσερις Ολλανδοί νεαρής ηλικίας (20-21 ετών) χωρίς λόγο χτυπούσαν πολίτες που αμέριμνοι διασκέδαζαν στη Χερσόνησο και χωρίς να έχει προηγηθεί κάποιο άλλο επεισόδιο. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι τουλάχιστον τρεις συμπατριώτες τους χτυπήθηκαν από τους θερμόαιμους Ολλανδούς στη μέση του δρόμου. Μάλιστα, ο ένας εξ αυτών μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια έλαβε εξιτήριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα τρία θύματα άγριου ξυλοδαρμού δεν ήταν μια παρέα. Ήταν άνθρωποι σε ξεχωριστές παρέες που είχαν την ατυχία να βρεθούν στο δρόμο των 4 οξύθυμων από την Ολλανδία.

Και οι τρεις που χτυπήθηκαν υπέβαλαν μήνυση στο Α.Τ Χερσονήσου. Οι αστυνομικοί του τμήματος κατάφεραν να εντοπίσουν του Ολλανδούς στο ξενοδοχείο όπου διέμεναν.

Οι τελευταίοι όμως αντιλήφθηκαν ότι αστυνομικοί τους αναζητούν και άρχισαν να πηδούν παράθυρα για να διαφύγουν της σύλληψης. Αφού ακολούθησαν συνεχείς αναζητήσεις τους τελικά εντοπίστηκαν, συνελήφθησαν και θα βρεθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Συνεντεύξεις 0

Ναύαρχος Τσαϊλάς στο ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ με αφορμή το UFUK: Να ενεργοποιηθούν γρήγορα τα ελικόπτερα ROMEO, τα εκσυγχρονισμένα αεροσκάφη P-3 ORION και τα μη επανδρωμένα Alpha 900 για το Π.Ν.

Με την ενεργοποίηση του πλοίου ηλεκτρονικού πολέμου, οι συντάκτες της τουρκικής στρατηγικής πλέον έχουν τη δυνατότητα...