Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Ιεράπετρα: Αίσιο τέλος για τον άνδρα που απειλούσε να πέσει με το αυτοκίνητό του σε γκρεμό

Μεγάλη κινητοποίηση αστυνομίας και πυροσβεστικής, το βράδυ της Τρίτης, στην Ιεράπετρα και συγκεκριμένα στην περιοχή Περιστερά με άνδρα που απειλούσε να πέσει σε γκρεμό με το αυτοκίνητό του

Νεότερη ενημέρωση

Αίσιο τέλος είχε η προσπάθεια της αστυνομίας και των διαπραγματευτών που κατάφεραν τελικά να πείσουν τον 50χρονο άνδρα, ο οποίος απειλούσε να πέσει σε γκρεμό με το αυτοκίνητό του.

ο συμβάν έληξε γύρω στις 10 το βράδυ της Τρίτης, μετά από δύο ώρες αγωνίας. Πληροφορίες ανέφεραν ότι είναι περίπου 55 ετών με καταγωγή από τον Μακρύ Γιαλό.

Τα αίτια που οδήγησαν τον άνδρα σε αυτή την κίνηση δεν είναι γνωστά. 
Ο άνδρας φέρεται να ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Οι διαπραγματευτές της ΕΛ.ΑΣ. έστειλαν ένα πρόσωπο εμπιστοσύνης του άνδρα, από το φιλικό του περιβάλλον, το οποίο και τον έπεισε να μπει στο αυτοκίνητο και να πάνε στο σπίτι του. Εκεί παρελήφθη από τους αστυνομικούς.

Αρχικό κείμενο 

Κινητοποίηση στις αρχές στην Ιεράπετρα έχει προκαλέσει η παρουσία ενός άνδρα στην άκρη ενός γκρεμού στην περιοχή του Περιστερά.

Ο άνδρας πήγε εκεί λίγο μετά τις 7 το απόγευμα με το αυτοκίνητό του, αναφέρει το neakriti.gr.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας είναι μεταξύ 45 και 50 ετών με καταγωγή από τον Μακρύ Γιαλό.

Τα αίτια που οδήγησαν τον άνδρα σε αυτή την κίνηση δεν είναι γνωστά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της ΕΛΑΣ και της Πυροσβεστικής ενώ αναμένεται να καταφτάσει ειδικός διαπραγματευτής από τον Άγιο Νικόλαο για να μεταπείσει τον άνδρα. 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ